• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Izgubljene lopte presudile u Ljubljani

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić i kapiten šampiona Bosne i Hercegovine Vuk Radivojević čestitali su ljubljanskoj Olimpiji na pobjedi na startu nove sezone u ABA ligi i kao uzrok poraza naveli ogroman broj izgubljenih lopti.

"Igosi" su u ponedjeljak uveče poklekli u Ljubljani tek poslije produžetka rezultatom 95:93 (21:13, 18:22, 23:18, 21:30, 12:10).
Briljantnu partiju pružio je plejmejker Aleksandrovčana Dezmond Vašington, koji je "zmajčekima" ubacio 35 poena, ali to nije bilo dovoljno za trijumf.

"Čestitam Olimpiji na pobjedi, bili su bolji većim dijelom utakmice, a na kraju su bili smireniji u napetoj završnici. Teško je da upišete pobjedu u ABA ligi ako izgubite 20 lopti. Moramo da zaboravimo ovaj poraz, da učimo iz grešaka i pripremimo se za naredni meč", rekao je trener "igosa" Dragan Bajić.

I kapiten prvaka BiH Vuk Radivojević se pridružio čestitkama slovenačkom timu i složio sa trenerom Bajićem da su ključni razlozi za poraz bile izgubljene lopte.

"Dobro smo otvorili utakmicu, ali smo imali i mnogo minuta bez energije i izgubljenih lopti. Na kraju, to je odlučilo pobjednika. Napravili smo previše grešaka i omogućili protivnik previše laganih poena", podvukao je Radivojević.

U narednom susretu "igosi" će u četvrtak u Laktašima dočekati podgoričku Budućnost.

Dorel Rajt iz NBA u Igokeu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC