• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi otkaz u Seriji A - Kaljari smijenio Rastelija

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Masimo Rasteli bio je protagonista u osvajanju Serije B i osvajanja 11. mjesta u Seriji A prošle sezone i želimo mu sve najbolje do kraja karijere", saopštili su iz Kaljarija.

Iako se očekivalo da će prvi bez trenera ostati fudbaleri Beneventa, koji su sinoć upisali osmi uzastopni poraz, prva smjena u Seriji A desila se na Sardiniji.

Fudbalski klub Kaljari zvanično je objavio kako je rukovodstvo odlučilo otpustiti trenera Masima Rastelija. Tako je Rasteli postao prvi trener kojem je ove sezone u Seriji A uručen otkaz.

Na ovaj potez rukovodstvo kluba sa Sardinije odlučilo se dva dana nakon domaćeg poraza od Đenove (2:3) u osmom kolu Serije A.

"Kaljari Kalčo objavljuje da je Masimo Rasteli razriješen dužnosti šefa stručnog štaba prvog tima. Zahvaljujemo se Rasteliju na dvogodišnjem radu, koji je provodio s velikom dozom profesionalizma i strasti. Bio je protagonista u osvajanju Serije B i osvajanja 11. mjesta u Seriji A prošle sezone i želimo mu sve najbolje do kraja karijere. Saradnja je prekinuta i s pomoćnim trenerima Nikolom Legrotaljeom i Dariom Rosijem, kojima takođe želimo puno sreće u budućnosti", saopštili su iz Kaljarija.

Italijanski mediji navode da su favoriti za preuzimanje sardinijskog prvoligaša Bepe Jakini i Masimo Odo.

Kaljari je nakon osam odigranih kola u Seriji A na 13. mjestu sa šest bodova, svega jednim više od Sasuola koji je u opasnoj zoni na 18. poziciji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC