• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Ostojić na klupi, supertrio u sredini

Autor mondo.rs

Prema informacijama do kojih su došli novinari i koje, naravno, nisu zvanične, tim Partizana ovaj put će pretrpeti promene i u odbrani. Od prvog minuta Tošić, Suma i Janković...

 Skenderbeg Partizan Liga Evrope mogući sastav Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana odradili su u Tirani poslednji trening pred duel sa Skenderbegom u Elbasanu, u okviru 3. kola Grupe C Lige Evrope.

Za oko sat vremena, koliko su crno-beli trenirali na stadionu najtrofejnijeg albanskog kluba - Tirane, teško se moglo zaključiti za kojih 11 startera će se sutra uveče odlučiti trener Miroslav Đukić.

Prema saznanjima MONDA, tim Partizana pretrpeće značajnu promenu u odbrani, odnosno štoperski par biće isti kao protiv Radnika u Surdulici - Milan Mitrović i Nemanja G. Miletić.

Na "hlađenju" će se naći Bojan Ostojić, jedan od najboljih igrača crno-belih u šampionskoj sezoni. Iskusnom štoperu najviše se zamera na propustima protiv Dinama iz Kijeva, kada je srpski osvajač "duple krune" imao dva gola prednosti, ali je, ipak, doživeo vrlo neprijatan poraz.

Zadnju liniju Partizanove odbrane popuniće kapiten Miroslav Vulićević na desnom beku, odnosno na levom Nemanja R. Miletić.

Oko golmana Đukić nije imao dilemu. Mrežu crno-belih u Elbasanu čuvaće Vladimir Stojković, reprezentativni golman, koji je već imao priliku da igra na pomenutom stadionu i da u dresu Srbije pobedi Albaniju u novembru 2015.

Na poziciji zadnjih veznih trebalo bi da od prvog minuta budu Marko Jevtović i Everton Luiz, kako bi se uirganom protivniku znatno otežao prilazak Stojkoviću.

Novitet je i trio iza najisturenijeg napadača, koji bi, po svemu sudeći, trebalo da bude Leandre Tavamba. Po prvi put od prvog minuta zaigraće Marko Janković na levom krilu, Sejduba Suma u sredini i oporavljeni Zoran "Bambi" Tošić na desnom krilu. I on je, kao i Stojković, pre dve godine stekao iskustvo igranja u Elbasanu.

Naravno, konačnu odluku doneće šef stručnog štaba "parnog valjka" nekoliko sati pred utakmicu, a navijačima beogradskog tima ostaje vera i nada da će sastav koji dobije šansu imati snage, kvalitet i sposobnost da nadigra vrlo dobru ekipu Skenderbega i osvoji veoma bitne bodove u borbi za "proleće" u Evropi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC