• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Najbolje poluvreme, a onda ludilo!

Autor mondo.rs

Partizan drugi put uzastopno pobedio u prvenstvu 3:1. Protiv Zemuna odličnih 45 minuta, a onda... Đukić: "Umesto da povedemo 3:0, mi smo primili gol i onda je ušla nervoza". Trener Zemuna: "Kako primamo gol iz prekida?!".

 Miroslav Đukić izjava Zemun Partizan 1:3 Izvor: MN PRESS

Najkraće gostovanje za Partizan u ovom prvenstvu i pobeda protiv prvog komšije (ako gledamo na to da crno-beli treniraju u SC Teleoptik, koji je od stadiona Zemuna udaljen nešto više od 500 metara).

Partizan je "reprizirao" pobedu od nedelje. I protiv Bačke i protiv Zemuna - 3:1. Ali, za razliku od Bačke kada je praktično rutinski gradio pobedu u ne baš dobroj igri, u Zemunu se prilično preznojio da dođe do tri boda i to pre svega zahvaljujući rezervisti Ognjenu Ožegoviću, koji je dao gol i nad kojim je napravljen penal.

Crno-beli su odlično odigrali prvo poluvreme, ali je ono završeno rezultatom 1:1. Oba gola dao je Partizan, tačnije Milan Mitrović. Najpre za vođstvo svog tima, a potom za izjednačenje domaćina.

"Prvo poluvreme je jedno od najbokjih koje smo odigrali ove sezone. Stvarali smo šanse i umesto da vodimo 2:0, 3:0, mi smo primili gol i onda smo ušli u ludilo. Taj gol koji smo primili, nas je uveo u probleme, pa je u drugom poluvremenu ušla nervoza, bilo je rastrzane igre, teren je težak nije mogla pas igra da se igra. Žao mi je što jedno od najboljih naših igara u prvom poluvremenu nismo iskoristili, da imamo dva, tri gola razlike", konstatovao je odmah šposle meča za TV Arena sport trener Partizana Miroslav Đukić, koji je, kao i navijača Partizana odahnuo u 85. minutu kada je Ožegović, na asitenciju beka Nemanje Miletića pogodio za 2:1.

Trener Zemuna Milan Milanović ne može da se načudi kako je njegova ekipa primila gol posle prekida u prvom poluvremenu.

"Nepojmljivo mi je da primimo gol posle prekida, a imamo četvoricu igrača od po dva metra! Ali, sve u svemu zadovoljan sam kako smo igrali. Prepoustili smo inicijativu Partizanu u prvom poluvremenu, iako nismo bili opasni po njegov gol. U drugom je to izgledalo mnogo bolje, 40 minuta smo igrali kako treba, imali smo i dobar protok lopte, čak i neke opasnije šanse od Partizana, ali jači su od nas", rekao je Milanović i dodao:

"Da preguramo još tu Zvezdu u narednom kolu, pa da hvatamo priključak u borbi sa ekipama sa kojima smo u istoj ravni".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC