• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin posle sastanka: Ja sam i dalje selektor

Autor mondo.rs

Fudbalsku reprezentaciju Srbije na Mundijalu u Rusiji će, kako sada stvari stoje, voditi sadašnji - Slavoljub Muslin. Kokeza: "Još ćemo da pričamo".

Posle sastanka sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom u prostorijama nacionalnog Saveza u centru Beograda, Muslin je izašao zajedno sa sportskim direktorom FSS Goranom Bunjevčevićem i novinarima kratko dobacio:

"Nikakva odluka nije doneta, ja sam i dalje selektor".

Međutim, Kokeza je rekao nešto drugačije:

"Odluka oko statusa selektora reprezentacije Slavoljuba Muslina još nije doneta. Nastavićemo da razgovaramo i u naredna dva-tri dana ćemo doneti odluku. To je sve što mogu da kažem u ovom trenutku".

Muslin je napravio uspeh, jer je "orlove" odveo na prvo Svetsko prvenstvo posle 2010. godine. Ali, odmah nakon završetka kvalifikacija, u javnosti je počelo da se priča o tome da će biti smenjen i da nema podršku iz vrha Fudbalskog saveza Srbije da nastavi da radi započeto.

Muslinu se, navodno, "na dušu" stavlja nekoliko "grehova", pre svega loša igra u finišu kvalifikacija (protiv Austrije u Beču, potom protiv Gruzije u Beogradu), kao i čvrst stav u odnosu prema igraču Lacija Sergeju Milinkoviću-Saviću, sa kojim je, kažu, imao verbalni sukob.

Sergej Milinković-Savić i "orlovi": Šta je istina?


Nakon što su se u pojedinim medijima pojavile informacije da se bliži smena Slavoljubu Muslinu i da je Dragan Stojković-Piksi "viđen" kao njegov naslednik, Kokeza je pre nekoliko dana u intervjuu "Sportskom žurnalu" poručio da "mediji neće smenjivati selektora".

Kokeza jeste pohvalio Muslina i igrače za plasman na SP u Rusiju, što je okarakterisao kao ogroman uspeh, ali se nije decidirano izjasnio da li bivši trener Crvene zvezde ima podršku da nastavi da radi kao selektor.

Evo šta je sve rekao Kokeza


Sudeći prema ovoj današnjoj izjavi Muslina i dalje je "status quo".

Pred "orlovima" su test mečevi u Aziji, a kada budemo videli Muslinov spisak videćemo i da li su napravljeni nekakvi kompromisi.

OVAKO STE GLASALI U ANKETI O MUSLINU

Anketa

Da li ste za otkaz Slavoljubu Muslinu?

  • Da

    29.54% (174)

  • Ne

    70.46% (415)

Da li ste za otkaz Slavoljubu Muslinu?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC