• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin: Plasman na SP, pa kršenje dogovora

Autor mondo.rs

Dojučerašnji selektor Srbije u razgovoru za "Novosti" argumentima branio svoj rad, ali nije do kraja objasnio zašto je došlo do rastanka.

 Muslin: Plasman na SP, pa kršenje dogovora Izvor: MN PRESS

Slavoljub Muslin oglasio se iz Francuske i dao intervju "Večernjim novostima", dan nakon što je Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije saopštio da je došlo do sporazumnog raskida ugovora sa selektorom.

On je rekao da je sa čelnicima FSS imao dogovor vezan za međusobno funkcionisanje, koji je važio od početka do kraja kvalifikacija.

"Taj dogovor je počeo da se krši odmah posle meča sa Gruzijom u Beogradu. Od tada do prošlog četvrtka se nisam ni čuo ni video sa predsednikom. Na našem sastanku pre šest dana bilo je jasno da način dotadašnjeg rada više ne funkcioniše", rekao je Muslin za "Novosti".

On je na postavljeno pitanje odgovorio da nikada nije, niti će dozvoliti da mu "čaršija, menadžeri i polusvet sastavljaju tim", ali nije precizirao da li je ovog puta bilo takvih pokušaja.

Muslin je samo rekao da menadžer Sergeja Milinković-Savića (Mateja Kežman) "u žutoj štampi vodi hajku" protiv njega, sa ciljem da zaradi na igraču zahvaljujući njegovom nastupu na Mundijalu.

"Uvek sam govorio da je Milinković-Savić dobar igrač, ali je morao da ispuni određene uslove da bi se pojavio i u 'A' timu".

Slavoljub Muslin istakao je da je osvajanjem prvog mesta u grupi i plasmanom na Svetsko prvenstvo u Rusiji ostvario postavljeni cilj.

Uz to je iznošenjem niza brojki i činjenica probao da dokaže kako je napravljen veliki uspeh i da su odluke koje je donosio prilikom selekcije tima bile ispravne.

"Zbog svega toga ne razumem hajku i blaćenje, jer su igrači, moj stručni štab i Goran Bunjevčević ispunili zadatak koji je bio pred nama", rekao je Muslin i poželeo igračima da u Rusiji idućeg leta doguraju što dalje.

"Mnogo su obradovali narod, a mi smo čudna sredina, u kojoj se ne slavi uspeh jedne generacije, već se vreme troši na blaćenje selektora tog tima. Zahvaljujem se na saradnji svim ljudima u FSS i naglašavam da ovo nije mogao nikako da bude uspeh jednog čoveka, nego ekipe dobrih ljudi i profesionalaca".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC