• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blato "progutalo" Partizan u Kruševcu!

Autor mondo.rs

Napredak pobedio Partizan u Kruševcu, u 21. kolu Superlige Srbije. Crno-beli polako gube korak u šampionskoj trci...




Partizan će, sasvim neočekivano, već u sredu imati "biti il' ne biti" utakmicu u borbi za titulu prvaka. Ako Crvena zvezda pobedi u Humskoj - pred "parnim valjom" biće pakleno težak zadatak da stigne "večitog rivala".

"Đikiću, odalzi", zaorilo se u sudijskoj nadoknadi utakmice u Kruševcu, koju je Partizan izgubio - prvi put ove sezone 2:1 (1:0)!

NAPREDAK - PARTIZAN 2:1
/Vukanović 34, Đerić 54 - Jevtović 60p/

Crno-beli su na poslednja četiri prvenstvena meča izgubili čak sedam bodova, što je nedopustivo, jer je i sam Miroslav Đukić u najavi utakmice u Kruševcu rekao da poraz od Napretka nikako ne sme da bude opacija i da bi on verovatno značio i oproštaj od titule.


Uskoro opširnije...



Đukić je na klupi ostavio Milana Mitrovića dok je prednost dobio Bojan Ostojić, a i ovoga puta starter je Sejduba Suma, dok je na sredini terena tu i Milan Radin.

NAPREDAK: Petrović, Boranijašević, Miladinović, Simonović, Petrović - Mitrović, Eskić, Vukanović, Alivodić, Sakidika (od 84' Milisavljević) - Đerić.

PARTIZAN: Stojković - Vulićević, N. G. Miletić, Ostojić, N. R. Miletić (od 77' Mitrović) - Radin (od 69' Solomon), Jevtović, Pantić, Suma - Tavamba, Ožegović.

Meč sudi Milorad Mažić.

IZ MINUTA U MINUT: 

Kraj!

90+5' Enever Alivodić je promašio prazan gol! Iz kontre, dok je Stojković bio u kaznenom prostoru Napretka... 

84' IZMENA: Nemanja Milisavljević menja Sakidikija.

82' Partizan je imao priliku preko Solomona, čiji je udarac glavom bio očajan!

77' IZMENA: Milan Mitrović je z igri, izašao je Nemanja R. Miletić.

69' IZMENA: Solomon umesto Radina!

GOOOL!

61' Na kraju - Marko Jevtović je siguran 1:2!

Gol 2:1
Izvor: YouTube


Au, šta je Partizan sebi dozvolio. Ožegović i Suma se svađaju oko toga ko će da izvede penal. Deluje vrlo neprijatno i neozbiljno za klub kao što je Partizan.

Suma
Izvor: YouTube


PENAL ZA PARTIZAN!

59' Boranijašević je oborio Nemanju G. Miletića, a Mažić opravdano pokazao na belu tačku.

Penal
Izvor: YouTube


GOOOL!

54' Kazna i 2:0! Đerić je strelac, ali opet zahvaljujući Alivodiću i Boranijaševiću. Ovaj tandem kada god ima priliku koristi očajnu levu stranu Partizanove odbrane, a tako je bilo i kod drugog gola. Alivodić je odložio loptu za dvostrukog asistenta, a ovaj na "drugoj stativu" pronašao samog Uroša Đerića.

2:0
Izvor: YouTube


TAVAMBA JE VAN RITMA!

49' Tavamba promašuje sve! Mnogo prilika je imao Kamerunac na poslednjim utakmicama Partizana, ali nikako ne uspeva da postigne gol. Promašuje i po pravilu slede kazne, tako je bilo protiv Vojvodine, Dinama i danas u Kruševcu. Sada je Tavamba imao odličnu šansu, još jednu danas, ali je šutirao pored stative.

Tavamba
Izvor: YouTube


48' Uroš Đerić je imao priliku, skočio je, ali je i pored svojih 196 cm bio kratak i nije uspeo bolje da zahvati loptu glavom. Da jeste...

- Počeo je drugo poluvreme...

- Kraj prvog poluvremena...

VELIKA PRILIKA ZA NAPREDAK!

38' Opet puca odbrana šampiona. Enver Alivodić je napravio dar-mar, šutirao, a Stojković maestralno spasao gol. U nastavku akcije isto je učinio i Vulićević.

GOOOL!

Ali ne za Partizan. Napredak od 34. minuta vodi, posle vrlo lepe akcije u kojoj su Nikola Boranijašević i Aleksa Vukanović izigrali odbranu "parnog valjka". Boranijašević je kao brzi voz prošao po desnoj strani, ubacio loptu u sredinu, malo unazad, gde se vrlo lepo ubacio Vukanović i iz prve poslao loptu iza leđa Stojkovića.

Napredak
Izvor: YouTube


OFANZIVA PARTIZANA!

31' Beograđani napadaju, stvaraju prilike, ali ih ne koriste. Imali su već nekoliko odličnih, poslednju u nizu štoper Nemanja R. Miletić. Šutirao je po zemlji, posle gužve nakon kornera, ali nije imao sreće da postigne gol. Teren je sve gori!

29'
Tavamba je imao idealnu šansu, zaobišao je Petrovića, ali je otišao isuviše ukoso, a onda je šutirao vrlo loše iz okreta.

Tava
Izvor: YouTube


VELIKA PRILIKA ZA PARTIZAN!

21'
OĆEGOVIĆ! Nova prilika posle centaršuta Vulićevića, ali Petrović skida zicer sa nekoliko metara.

SPORNA SITUACIJA!

20'
Nema penala za Partizan. Pao je Tavamba... Bila je to brza kontra crno-belih, a Kamerunac i Boranijašević su bili u duelu.

Sporna
Izvor: YouTube


- Čak je i Mažić prišao navijačima, ali i njega su gađali. Neverovatno, utakmica je nastavljena. Stojković je ispucao loptu dok je drugom rukom štitio glavu. SAMO U SRBIJI!

Stojković
Izvor: YouTube


17' Transparent je uklonjen i utakmica je nastavljena. Nije, Stojković je opet pogođen.

14' Ponovo je prekinut duel. Sada su sa tribine gde su smešteni navijači Partizana doletele baklje, a i istaknut je transparent  "Fudbalski kriminalci - sudijska komisija i njihovi nalagodavci". Mažić je prekinuo duel...


12'
Opet preti Partizan. Lopta je bila odbijena na izvan kaznenog prostora, tamo ju je sačekao Milan Radin, namestio se i šutirao tik pored stative.

PRILIKA ZA PARTIZAN!


7' Partizan je imao prvu priliku. Ognjen Ožegović je dobio upotrebljiv pas sa leve strane, ali napadač crno-belih zbog lošeg terena nije uspeo da zahvati loptu kako je želeo, učinio je to traljavo, tako da Nikola Petrović, golman Napretka, nije imao većih problema da pokupi sporu loptu.

- Samo što se krenulo sa centra na teren su uletele baklje... Utakmica je opet prekinuta, pa nastavljena.

14:07
Počela je pretposlednja utakmica Partizana i Napretka u 2017. godini!

- Navijači grudvama gađaju golmana Vladimira Stojkovića i zbog toga Mažić ne daje znak za početak. I kapiten Napretka Miladinović je išao da zamoli navijače da prestanu, ali nije uspeo. Sada ponovo to čini, a igrači oba kluba kreću ka svlačionicama.

- Sudije su rekle da uslova za igru ima, iako je teren prava kaljuga i biće vrlo teško za igru.

- Teren u Kruševcu nije u najboljem stanju. Sneg je očišćen, ali će i pored toga biti vrlo teško za igru.





Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC