• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević spustio BAT, Partizan nema 113.000 evra

Autor mondo.rs

Predsednik crno-belih otkrio je da je bivši trener dobio spor protiv kluba i da želi da naplati dug, ali...

 Vujošević spustio BAT, Partizan nema 113.000 evra Izvor: MN PRESS

"Vujošević je danas obavestio Partizan da je dobio spor na BAT-u. Treba da mu se plati 113.00 evra. Dao je rok Partizan da se plati u narednih sedam dana ili će dati spor BAT-u, koji će blokirati klub da ne može da registruje igrače", rekao je novi predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović gostujući u sredu uveče u Sportskom dnevniku RTS-a.

"Mislim da je Duško Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilan gajtan Partizanu oko vrata. Na tu pretnju koju je danas uputio gledam kao meru upozoranje za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan danas u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati", dodao je prvi čovek crno-belih.

Predsednik Partizana napomenuo je i da je Miroslav Nikolić, koji je nedavno dobio otkaz zbog loših igara ove sezone, oprostio dve plate crno-belima i izjavio da ne bi mogao da tuži klub.

Mijailović je još jednom prokomentarisao situaciju u kojoj su se crno-beli našli čekajući Radeta Zagorca, koji se na kraju odlučio za poslednjeplasirani tim ACB lige, Betis.

Predsednik kluba izjavio je da je Zagorac pristao na dvoipogodišnji ugovor sa Partizanom, ali da se predomislio onog trenutka kada je, kako je rekao, "javnost saznala za taj dogovor".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC