• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venus NIJE kriva za saobraćajku

Autor mondo.rs

Američka teniserka neće krivično odgovarati za saobraćajnu nesreću u kojoj je jedno lice izgubilo život, stoji u izveštaju policije na Floridi posle završene istrage

Venus Vilijams je u junu 2016. godine učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba izgubila život. Posle istrage koju je sprovela policija na Floridi zaključeno je da američka teniserka nije kriva za nesreću.

Američki mediji prenose da u izveštaju policije Palm Biča, koji je objavljen na 18 strana, stoji da Venus Vilijams nije napravila prekršaj i da "na osnovu istrage i relevantnog statuta države Florida neće biti podneta optužnica u tom slučaju".

Saobraćajna nesreća dogodila se u kružnom toku, kada je vozilo kojim je upravljala 68-godišnja Linda Barson udarilo u automobil teniserke. Tada je povređen suprug Linde Barson, Džerom (78), koji je bio na suvozačkom mestu, a dve nedelje kasnije nakon komplikacija od povreda preminuo je u bolnici.

Linda je teretila teniserku da nije ispoštovala prednost koju je ona trebalo da ima, a ispostavilo se nakon istage da je Venus sve odradila po propisima. Ona je ušla na zeleno svetlo u kružni tok a zatim se zaustavila, jer ju je automobil tamne boje, koji nije učestvovao u nesreći, prisilio na to. Budući da se u međuvremenu promenio svetlo na semaforu, bračni par Barson prošao je kroz zeleno, ali je njihov auto u kružnom toku udario u vozilo Serene Vilijams koje se nije kretalo.

Istraga je utvrdila da ni Venus Vilijams ni Linda Barson nisu napravile prekršaj.

"Nepoznato tamno vozilo uticalo je na niz događaja koji su rezultirali da vozilo Linde Barson udari automobil Venus Vilijams", stoji u izveštaju.

Venus Vilijams ipak će morati na sud u vezi istog događaja.

U izveštaju iz bolnice u kojoj je umro Džerom Barson stoji da je on preminuo zbog komplikacija koje su nastale usled tupog udarca izazvanog nesrećom, zbog čega je njegova supruga podigla privatnu tužbu protiv Venus Vilijams.

Tagovi

WTA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC