• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ON vodi "orlove" na Mundijalu u Rusiji!

Autor mondo.rs

Odlučeno je!

 ON vodi "orlove" na Mundijalu u Rusiji! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Mladen Krstajić više nije vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Od danas je selektor!

Ovu informaciju domaćim agencijama je potvrdio sportski direktor FSS i potpredsednik Stručnog odbora Goran Bunjevčević, koji je preneo odluku Stručnog odbora nacionalnog saveza.

"Krstajić je dobio naše poverenje da u narednom periodu zaključno za Svetskom prvenstvom u Rusiji sa mesta selektora predvodi seniorski tim Srbije", rekao je Bunjevčević.

Funkcioner FSS je dodao da će uslediti razgovori sa Krstajićem oko uslova saradnje.

"O detaljima dogovora sa Krstajićem razgovaraćemo više po završetku praznika kada će biti organizovana i njegova promocija, negde u drugoj polovini januara. U svakom slučaju, izbor Stručnog odbora je definitivno Mladen Krstajić".

Mladen Krstajić je bio uz Slovoljuba Muslina koji je odveo Srbiju na Mundijal u Rusiji, a potom je Krstajić prihvatio ruku ljudi iz Saveza i pristao da bude selektor. 

U javnosti se, od razlaza sa Muslinom, spominjalo mnogo imena, od Dragana Stojkovića-Piksija, preko Veljka Paunovića, Aleksandra Stanojevića, Ivice Jovanovića, nekih stranaca, u poslednje vreme i trenera Zvezde Vladana MIlojevića, "trenera godine" po izboru FSS. Ali, kako god okrenuli, sve se potom vraćalo "na staro" - na Mladena Krstajića, nekadašnjeg štopera.

Izvor: Ilustracija MONDO/Mario Milojević



Mladen Krstajić ima 43 godine. Rođen je u Zenici, a fudbalsku afirmaciju stekao je u Partizanu, za koji je igrao od 1996. do 2000. godine (prvi put), da bi potom zaigrao u Bundesligi, najpre u Verderu iz Bremena (četiri godine), a potom i u Šalkeu (pet godina). Posle Nemačke, vratio se u Partizan gde je odigrao još dve sezone, a potom bio na funkciji sportskog direktora, sa koje je otišao posle sukoba njega i tadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića sa tadašnjim predsednikom kluba Draganom Đurićem.

Krstajić je bio i stub odbrane jugoslovenske reprezenatcije (SR Jugoslavija i Srbija i Crna Gora). Igrao je devet godina za nacionalni tim, a igrao je i na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Memačkoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC