• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goran Galešić u Krupi? Moguće je....

Autor mondo.ba

"Postoji realna šansa da u narednih nekoliko dana postanu članovi našeg kluba", rekao je Mihajlo Bučinski sportski direktor Krupe.

 Goran Galešić prelazi u Krupu Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Novi članovi Krupe u tekućem zimskom prelaznom roku bi mogli postati Goran Galešić, jedan od najboljih igrača Borca u jesenjoj polusezoni, i Kamerunac Vinsent Paul Ngodi Bomba objavio je danas "Glas srpske".

Sportski direktor Krupe Mihajlo Bučinski je u razgovoru za banjalučki list potvrdio da su u toku pregovori sa ova dva igrača.

"Zoran Milutinović je dobio ponudu jednog kluba iz Irana da dođe na probu i Krupa mu neće praviti probleme oko ispisnice"

"Sa Goranom Galešićem smo obavili razgovor, dok smo u kontaktu sa menadžerom kamerunskog fudbalera i postoje realne šanse postanu članovi našeg kluba", rekao je Mihajlo Bučinski sportski direktor kluba iz kanjona Tijesno za "Glas Srpske".

Krupa nije jedini klub koji je zainteresovan za Galešića koji pregovara sa Kajzarom iz Kazakstana, kao i sa klubom iz Slovenije dok su Čelik i Sloboda takođe zainteresovani.

"Imao sam obećanja čelnika Borca da će ispoštovati sva dugovanja prema meni i zato nisam otišao u kiparski Ermis. Međutim, od toga nije bilo ništa i dogovorli smo sporazumni raskid saradnje. Od Borca neću tražiti naplatu dugovanja, jer je to moj klub", rekao je Goran Galešić i dodao:

"Ponuda Krupe me najviše privlači pošto će se takmičiti u Ligi za prvaka gdje bih imao priliku da igram protiv najboljih ekipa i da se borim za Evropu. Uz sve to ako se odlučim za Krupu praktično sam kod kuće. Imam ponudu Kajzara iz Kazakstana i nude mi dobre uslove. Oni su trenutno na pripremama u Antaliji i sve će uskoro biti poznato", zaključio je za "Glas Srpske" Goran Galešić.

Navode da Galešić i Bomba dolaze u Krupu danas je za "Dnevni Avaz" demantovao drugi čovjek kluba Dragomir Ilić.

"Mogu da kažem da oni ne dolaze u Krupu. Voljeli bismo da ih angažujemo ali su oni u ovom momentu za nas preskupi. Mi ćemo dalje nastaviti da radimo transparentno, a ovo nije prvi put da nas u medijima povezuju sa nekim igračima", zaključio je Dragomir Ilić za "Dnevni Avaz".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC