• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šešum: Promašili smo "i moguće i nemoguće"

Autor mondo.ba

Kapiten rukometaša Srbije Žarko Šešum bez obzira na poraze od Hrvatske (32:22) i Švedske (25:30) u nedjelju uveče vjeruje u plasman "orlova" u drugu fazu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

  Izabranici Jovice Cvetkovića su za razliku od startnog meča sa domaćinom, večeras protiv Šveđana bili bolji, ali su promašili sijaset odličnih prilika i praktično "poklonili" pobjedu švedskoj selekciji.

"Promašili smo i moguće i nemoguće. Stvarno djeluje nevjerovatno šta nam je sve pošlo za rukom da promašimo. Nevjerovatno je koliko smo napravili šansi na šest metara, ali ih nažalost nismo materijalizovali i to nas je koštalo pobjede. Ova velika razlika je plod naših grešaka", izjavio je Šešum poslije meča sarajevskom "Oslobođenju".

Uprekos porazima, Šešum nije izgubio vjeru u plasman u narednu rundu takmičenja.

"Nije gotovo, vidjećemo uoči te posljednje utakmice šta nam treba. Mi vjerujemo, moramo da vjerujemo do posljednjeg minuta i ne odustajemo", rekao je srpski kapiten.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Ma promašili ste vi što ste uopšte došli na ovo prvenstvo. Bez ideje, zalaganja, htjenja se ne može ni igrati Seha liga a kamo li Evropsko prvenstvo. Puno pričate i obećavate, a na djelu ..... Još uvijek igrate onaj staromodni rukomet koji je umro prije dvadeset i više godina.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC