• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galešić: Nisam mogao više da izdržim u Borcu

Autor mondo.ba

Poslije višenedeljnog „natezanja“ doskorašnji kapiten Borca Goran Galešić ipak je pojačao tim Krupe za proljećni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Goran Galešić iz FK Borac u FK Krupa Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

  Krupljani su u Goranu Galešiću dobili kvalitetnog vezistu koji se ekipi Slobodana Starčevića pridružio u Umagu, gdje se pripremaju za proljećne okršaje.

U Galešićevom razgovoru za „Oslobođenje“ osjetilo se veliko olakšanje zbog transfera, koji je skinuo veliki teret s njegovih leđa i sad može mirno da se posveti treninzima.

„Prethodnih dana bio sam ni na nebu ni na zemlji, a da ne govorim da je mobilni 'poludio' od poziva i poruka. Rješavao sam i konačno riješio svu papirologiju, sve je sada iza mene i to je najvažnije. Nisam mogao više izdržati u Borcu i drago mi je da sam promijenio sredinu“, izjavio je Galešić sarajevskom listu. 

Podsjetimo, početkom januara je bilo najavljeno da je došlo do dogovora sve tri strane, iz Borca je iznenada saopšteno da je zvaničan stav banjalučkog kluba da Krupa treba da plati obeštećenje (navodno 10.000 evra) za Galešića, što u Krupi nisu bili spremni da urade (navodno 10.000 evra).

Ipak, dva kluba su se dogovorila i sada se Galešić nada istorijskom uspjehu tima iz kanjona Tijesno.

 „Krupa ima 99 posto šansi da igra Ligu za šampiona u kojoj su sve utakmice kvalitetne i tu je sve otvoreno, a možda se čak i Evropa može dohvatiti, što bi bio istorijski uspjeh. Iskreno, najsretniji bih i sam bio da ostvarimo taj cilj. A ja ću dati sve od sebe da doprinesem svojim igrama tom cilju kluba koji se zaista pretvorio u ozbiljan sportski kolektiv. Vrijedno ću raditi, biću strpljiv i čekati svoju šansu“.

PRIPREME: Krupa bolja od Domžala

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC