• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći o Benu, CSKA, Beogradu i transferu...

Autor mondo.rs

Naš reporter iz Antalije razgovarao je sa napadačem Crvene zvezde, koji je proslavio 25. rođendan radno, na terenu.

/Od reporetera MONDA iz Antalije/

Mnogo je klubova koji su se ove zime dovodili u vezu sa transferom Ričmonda Boaćija. Sjajni centarfor Crvene zvezde seljen je u Tursku, Englesku, Nemačku, Kinu, Francusku, Belgiju...

Nezvanično, generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je putovao u London, a mediji od tada pokušavaju da pogode sa čijim predstavnicima se sastao i koji bi to klub mogao da angažuje napadača iz Gane.

Pominjali su se VBA i Hadersfild, pre toga Čelsi i Vest Hem, ali proteklih dana najviše se priča o Kristal Palasu i Njukaslu.

"Ne znam. I dalje sam u Zvezdi i samo želim da se koncentrišem na teren, a ostalo je na mom menadžeru i direktoru Terziću. Moj menadžer mi ništa i ne govori o tome, svako radi svoj deo posla", nije želeo Boaći previše da širi temu prelaznog roka.

Bilo je, ipak, dodatnih pitanja.

Da li bi voleo da zaigraš Premijer ligi?

"Mislim da je san svakog fudbalera da igra na velikoj sceni, ali dokle god sam u Crvenoj zvezdi, koncentrisan sam samo na njene rezultate", nije se dao prevariti Boaći.



Crveno-beli su, doduše nezvanično, ove zime već odbili ponudu Rena za Boaćija od 7.000.000 evra, nadajući se većoj zaradi, ali može se čuti da bi sada, u nedostatku ponuda, pristali da ga prodaju i za 6.000.000.

Kako česte priče o mogućem odlasku utiču na tebe i tvoju koncentraciju kada su u pitanju obaveze prema Zvezdi?

"Ja sam rođen da pobeđujem. Ne slušam priče oko sebe, već se samo trudim da pomognem Crvenoj zvezdi da pobeđuje. Ako je Božja volja da odem iz Zvezde onda ću otići, a ako Bog želi da ostanem, onda ću ostati. Nemam problem sa tim, Zvezda je kao velika porodica".

Razgovor sa najboljim strelcem Crvene zvezde u protekloj godini vođen je u Turskoj, gde se crveno-beli u poznatom letovalištu Antalija pripremaju za nastavak sezone, a u finišu prijateljske utakmice sa Dinamom iz Bresta (2:0).

Boaći
Izvor: YouTube

Boaći nije imao sreću da postigne pogodak, jedan mu je poništen, a potom je pogodio stativu, ali je pružio veoma dobru partiju. Posebno u prvom poluvremenu tokom kojeg je odlično sarađivao sa novajlijom Benom.

O njemu i Stefanu Hajdinu, koji je takođe došao ove zime, imao je samo reči hvale.

"Sjajni su, fantastični! Trebaju nam takvi igrači ako hoćemo da pobedimo CSKA. Disciplinovani su i daće sve od sebe da urade ono što se od njih traži", istakao je Boaći.

Zvezdin napadač je, inače, u nedelju napunio 25 godina.

"Za mene je sjajna stvar što sam u Crvenoj zvezdi i Beogradu, gde me svi vole. Mnogo poruka dobio sam od navijača koji mi čestitaju i za mene je to nešto savršeno", zaključio je.

Pogledajte detalje sa utakmice Crvena zvezda - Dinamo Brest 2:0.

CZ
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC