• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanovićevo prvo pitanje: Ima li koga iz Srbije?

Autor mondo.rs

Srpski košarkaš na "press" konferenciji želio da prednost da novinarima iz Srbije, ali, nažalost, nije ih bilo na Ol star vikendu u Los Anđelesu.

Svaka Čast Boco..!!!!!...MVP..

A post shared by Dejan Stankovic (@deki5) on


Bogdan Bogdanović se uoči meča u "Stejlps centru" fotografisao sa legendarnim srpskim fudbalerom Dejanom Stankovićem, a nakon susreta u kom je "Svijet" razbio "Ameriku" s priznanjem za MVP-a prve utakmice na Ol staru uputio se na "press" konferenciju...

...i prvi želio da postavi pitanje:

"Da li ima nekoga iz Srbije?", kazao je Bogdanović.

Nažalost, uslijedila je tišina i kiseo osmijeh srpskog beka koji je želio da pruži prednost srpskim novinarima i da sa "našim ljudima" podijeli ovu radost, ali ih nije bilo.

Američki novinari su ga upitali da prokomentariše pošto je već nastupao na turskom Ol staru da li je za njega zbog toga bila lakša priprema za meč...

KRIS VEBER MU URUČIO NAGRADU

Legendarni košarkaš Kingsa, Kris Veber, uručio je Bogdanoviću priznanje za MVP-a "Rising stars" utakmice, a srpski košarkaš, nakon što se zahvalio navijačima i saigračima, kazao je i koliko je teško igrati u NBA: "Liga je toliko jaka i kompetetivna i svake večeri moraš da se takmičiš na vrhunskom nivou".

"Ja u svaki meč ulazim isto, takmičim se, pokušavam da budem najbolji mogući, nikad ne znate šta može da se desi. Šutirao sam i osjećao se dobro!", kazao je Bogdanović koga novinari nisu dugo držali na konferenciji za medije, iako je bio najkorisniji igrač meča.

Zbog jednoga je žalio - što se nije kladio s saigračem Diaronom Foksom!

"Rekao sam mu da ću postići mnogo poena preko njega, ali se nismo kladili, sljedeći put ću...", rekao je Bogdanović uz osmijeh: "Bilo je zabavno igrati protiv njega, vidjeli ste da imamo odličnu hemiju i to pokušavamo da uradimo i sa Kingsima".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC