• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Boaći prodat, Zvezdi novac odmah!

Autor mondo.rs

Ričmond Boaći od danas nije više fudbaler Crvene zvezde, u koju je došao kao slobodan igrač, a otišao kao strelac 39 golova na 48 utakmica. Zaradili i klub i napadač.

 MONDO: Boaći prodat, Zvezdi novac odmah! Izvor: MN PRESS

Ričmond Boaći je prodat!

Fudbalski klub Crvena zvezda zaradiće 5,5 miliona evra - bez rata - od transfera svog najboljeg strelca u redove kineskog Đangsu Suninga, saznaje Mondo iz pouzdanih izvora.

Boaći će u Kini zarađivati 2.360.000 evra godišnje bez bonusa koji se tiču nastupa, golova, pobeda i trofeja, a sa novim klubom potpisao je ugovor na tri godine.

/Senzacija iz Gane: Boaći ide u Inter!?/

Ovaj 25-godišnji napadač iz Gane došao je u Crvenu zvezdu prošle zime kao pozajmljen igrač iz italijanske Latine, a kada je ovaj trećeligaš prošlog leta bankrotirao, klub iz Ljutice Bogdana uspeo je da potpiše ugovor sa Boaćijem kao slobodnim fudbalerom do 2020. godine.

U minut do 12

Boaći će u Nanking doputovati "tik" pred start sezone, zakazan za petak, 2 mart. Prelazni rok u Kini ističe 28. februara, odnosno u sredu.

On je u crveno-belom dresu postigao 39 golova na 48 utakmica, ali zbog povrede zarađene u finišu priprema u Beleku nije bio u prilici da nastupi u dvomeču sa CSKA u Ligi Evrope.

Đangsu je prošlog petka doveo bivšeg štopera Milana, Gabijela Paletu, koji je postao četvrti stranac u Kapelovom timu pored dvojice brazilskih vezista, Ramireša i Aleksa Tešeire, kao i kamerunskog napadača Benjamina Mukanđa. Od ove sezone, u elitnom rangu kineskog fudbala dozvoljeno je registrovati šestoricu stranaca tokom sezone, četvorica smeju da budu u protokolu za utakmicu, a samo trojica na terenu u isto vreme.

Ukoliko nijedan od stranaca ne napusti Nanking do isteka prelaznog roka u Kini, Kapelo će morati da bira između petorke koju ima na raspolaganju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC