• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal otkazao nastup u poslednji čas

Autor mondo.rs

Španac neposredno pre prvog meča saopštio organizatorima da ipak neće igrati na turniru u Akapulku

Rafael Nadal je doputovao u Meksiko i spremao se za prvi nastup posle predaje četvrtfinala Australijan Opena, ali je neposredno pred odigravanje prvog meča sa Felisijanom Lopezom otkazao učešće.

Španac, koji je bio postavljen za prvog nosioca, saopštio je da ga je povreda sa kojom je kuburio i u Melburnu omela da zaigra posle mesec dana pauze.

"Na poslednjem treningu sam ponovo osetio bol u predelu na nozi zbog kojeg sam predao meč Marinu Čiliću u četvrtfinalu Australijan Opena. Lekari su mi rekli da je nemoguće igrati pod bolovima, pa nisam imao drugog izbora nego da otkažem nastup u Akapulku", saopštio je Nadal.

On je rekao da je prethodnih dana pojačao treninge, osećao se dobro na terenu, ali da je posle bolova koje je osetio ocenjeno da je previše rizično da rovit nastupi u Meksiku.

"Uvek se trudim da igram, pa i ovoga puta pokušao sam do poslednjeg trenutka da odložim odluku o otkazu, ali sam na kraju to morao da učinim", poručio je drugi reket sveta.

Nadal je u međuvremenu zbog odustva izgubio i prvo mesto na ATP listi, sa kojeg ga je skinuo Rodžer Federer, ali je rekao da ne brine mnogo za to na kojoj je poziciji, već mu je samo važno da bude zdrav, igra i da je srećan.

Posle otkaza u Akapulku dovodi se u pitanje kada će Nadal biti spreman za povratak na teren, budući da pauza od mesec dana nije dala očekivane rezultate.

"Moj prioritet je sada samo zdravlje, još uvek ne znam šta je tačno problem, ali u narednom periodu biću samo fokusiran na lečenje. Trenutno ne mogu da kažem da li ću igrati na turniru u Indijan Velsu, koji počinje u ponedeljak. Trudiću se maksimalno da budem spreman za taj turnir, ali u ovom trenutku zaista je teško reći da li ću moći da nastupim na prvom mastersu sezone", dodao je Nadal.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC