• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve ima šansu da uradi ono što niko nije!

Autor mondo.ba

"Stara dama" i u revanš meču polufinala Kupa Italije slavila protiv Atalante, golom Miralema Pjanića iz jedanaesterca i plasirala se u finale, gdje će pokušati osvojiti četvrti uzastopni trofej u kup takmičenju.

Juventus je u revanš meč polufinala Kupa Italije protiv Atalante ušao s golom prednosti iz Bergama (Gonzalo Iguain), a ulogu favorita tim Maksa Alegrija opravdao je i u drugom susretu.

"Stara dama" slavila je minimalnu pobjedu golom Miralema Pjanića iz jedanaesterca 15 minuta prije kraja meča, pa će imati priliku prvi put u istoriji da osvoji osvojiti četiti uzastopna trofeja u kup takmičenju, što do sada nijednom timu nije pošlo za rukom.

JUVENTUS - ATALANTA 1:0 (0:0)

Za razliku od prvenstvenog meča ova dva rivala, koji je trebalo da se odigra proteklog vikenda ali je odgođen zbog snijega, padavina danas nije bilo.

U 35. minutu Juventus je imao najbolju šansu u prvom dijelu igre, ali Mario Mandžukić sa svega par metara šutirao je pravo u golmana gostiju Etrira Berišu.

Mogao je Papu Gomez u 65. minutu anulirati prednost rivala iz prvog meča, ali je sjajan udarac iz velike udaljenosti zaustavila stativa.

Deset minuta kasnije Blez Mautidi srušen je pred golom Atalante, a Pjanić je bio siguran sa "bijele tačke" i tako potvrdio prolaz Juventusa u narednu rundu takmičenja.

U finalu, 9. maja na stadionu "Olimpiko" u Rimu, Juventus će igrati protiv boljeg iz drugog polufinalnog dvoboja.

Podsjetimo, u prvom meču Milan i Lacio odigrali su bez golova, pa će večerašnji duel, u kojem su "nebesko-plavi" domaćini od 20.45, odlučiti ko će na megdan braniocu trofeja.

Ukoliko se tamo nađe Lacio, biće to repriza prošlogodišnjeg finalnog meča, kada su "bjankoneri" golovima Danija Alveša i Leonarda Bonućija slavili 2:0 i prigrlili 12. pehar u kup takmičenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC