• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivena "tajna": Nejmar bi da se vrati u Barsu

Autor mondo.rs

Brazilac priznao da je pogrešio letos u odluci da pređe sa Nou Kampa u Pari sen Žermen

Strogo čuvana tajna je "procurila"! Nejmar je nezadovoljan, napravio je veliku grešku prelaskom u Pari sen Žermen i želi da se vrati u Barselonu.

"El mundo deportivo" ekskluzivno je preneo da se Brazilac žestoko pokajao što je bez mnogo razmišljanja i zbog gomile novca (222 miliona evra, što je rekordni transfer u svetu fudbala) doneo odluku na prečac.

Uprkos tome što u Parizu pruža odlične partije, i uz saigrača Edinsona Kavanija najbolji je strelac lige sa 19 pogodaka, čini sve kako bi ispravio grešku i vratio na Nou Kamp.

Kkatalonski list je objavio da je Nejmar poslao poruku bivšim saigračima, ali i nekim od čelnika Barselone, gde jasno objašnjava da se kaje i želi da ponovo obuče plavo-bordo dres.

U poruci Nejmar navodi da su najveće greške to što je mislio da će odlaskom u PSŽ pobeći iz senke Lea Mesija u želji da bude prva zvezda tima, da je osetio veliku ekonomsku moć i "potrčao" za parama misleći da će mu to pomoći da napreduje kao fudbaler, da je Liga 1 po kvalitetu daleko ispod Primere i da žudi za svlačionicom bez klanova i napetosti kakva je Barselonina.

Brazilac se rastao u avgustu sa Barsom u ne baš prijateljskim odnosima. Tačnije - na vrlo loš način. Ugovor sa Parižanima potpisao je bez bilo kakve prethodne najave, a onda se žalio UEFA tražeći da mu Barsa isplati dodatni "bonus za lojalnost" od 26 miliona evra.

Potom su otišli na sud. Velika Barselona nije mogla da prihvati takav vid "raščišćavanja računa", pa je odgovorila protivtužbom i od Brazilca traži 65 miliona evra na ime povraćaja bonusa iz prvog i drugog ugovora i još 10 miliona evra zbog kršenja sporazuma.

Povrh toga, nedavno se dovodio u vezu sa Real Madridom, najvećim rivalom Katalonaca, a i o tom potencijalnom transferu govorio je baš kako u Barseloni ne vole, što su mu sigurno zapamtili.

Navodno on je rekao "moj prioritet je Barsa, ali ako me ne želi moraću tamo gde me hoće".

Neki tumače ovu celu Nejmarovu priču, koja stiže baš u trenutku kad je PSŽ eliminisan iz Lige šampiona, kao alibi za njegov prelazak u Madrid. Smatraju da on vrlo dobro zna da ga Barsa neće vratiti, ali da bez obzira na to ide na tu kartu "nisu me hteli, a nudio sam se" kako mu ne bi zamerili ako pređe na Santjago Bernabeu.

Bilo kako bilo, Nejmar opet podiže prašinu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC