• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Juventusa prijete supruzi Majkla Olivera

Autor mondo.rs

Lusi Oliver na meti navijača Juventusa koji su još uvijek bijesni zbog kontroverzne odluke arbitra Majkla, njenog muža, na meču protiv Real Madrida.

I dalje se priča o meču Real Madrid - Juventus!

"Juventini" su uspjeli da anuliraju prednost Zidanovog tima iz prvog meča (0:3), ali je Medi Benatija u nadoknadi vremena startovao s leđa na Lukasu Vaskezu, a arbitar Majkl Oliver s velikom dozom hladnokrvnosti pokazao na "bijelu tačku".

"Proključali" su igrači Juventusa, naročito Bufon, zaradio je i crveni karton, a i dan kasnije evropskim medijima dominiraju vesti o suđenju engleskog arbitra.

Neki to ocjenjuju kao "hrabru odluku", dok je Bufon žestoko reagovao i poručio da Oliver "umjesto srca ima kantu za smeće", zbog čega ga vjerovatno očekuje još neka dodatna kazna, a čini se da su njegove emocije prisvojili i navijači Juventusa.

Na društvenim mrežama su pronašli profil žene Majkla Olivera, Lusi, koja je takođe sudija i mogu se vidjeti brojne prijetnje upućene na njen račun.

"Tvoj muž je prodana kukavica", "Sram vas bilo" i "Tvoj muž je go*no", samo su neke od poruka upućene Lusi Oliver, dok one mnogo gore, a ima ih u velikom broju, nećemo prenositi.

Ipak, navijači u Italiji ubrzo su pokrenuli hešteg #ItalijaVoliLusiOliver (#ItaliaLovesLucyOliver) u kojoj su pružili podršku i osudili ponašanje pojedinaca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC