• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković: Vojvodićeva izjava? Bez komentara

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Potpredsjednik Fudbalskog kluba Borac Vico Zeljković nije želio da komentariše istup trenera crveno-plavih Darka Vojvodića poslije poraza u Tuzli (1:0), dok sutra ne bude održan zajednički sastanak.

 Vico Zeljković za MONDO o izjavi Darko Vojvodić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Strateg Banjalučana Darko Vojvodić bio je ogorčen tretmanom i samim odlaskom na "Tušanj", gdje su igrači Borca, kako je rekao, "poslani kao ovce bez ikakve podrške od strane čelnika, koji treba da se stide zbog toga".

"Treba da se stide i da bude sram sve one koji su nas poslali ovdje bez ikakve podrške. Prije svega mislim na svoj klub. Momke su poslali kao ovce, bez ikakve podrške bez ikoga iza leđa. A momci su odigrali utakmicu za svoj klub i svoj grad. Svi drugi nek se dobro zamisle i neka se crvene. Ne treba ja iz Tuzle da ovo govorim već oni sami treba to da prepoznaju. Ovo je bruka i sramota, kako su nas poslali i šta nam je ovdje radio jedan polupismeni frajer", osuo je paljbu Vojvodić poslije mininmalnog poraza od Slobode u Tuzli, prvog poslije tri godine.

Vojvodić: Poslali nas kao ovce! Bruka za Borac!

Koji su razlozi Vojvodićeve ogorčenosti i nezadovoljstva, šta su značile pomalo "teške" riječi, pokušali smo da saznamo od Vice Zeljkovića, potpredsjednika banjalučkog kluba.

"Ne bih danas ništa mogao da komentarišem na tu temu. Imamo slobodan dan, pa ćemo sutra imati sastanak. Ne znam šta da kažem, osim da je bila 'vruća glava' poslije utakmice, dok ne budemo sjeli i razgovarali. Imamo trening sutra u 11 časova. Svakako ćemo pričati o novonastaloj situaciji", rekao je Zeljković za naš portal.

Prema njegovim riječima, Čelik se trijumfom nad Mladosti iz Doboja kod Kaknja (2:1) podigao bodovno, a naredni je protivnik crveno-plavih, pa postoji opasnost da Borac padne u opasnu zonu.

"Moramo da napravimo vanredni plan da ne bismo došli u takvu situaciju. Očigledno je da će biti veliki protisak na Borac, samim tim što Sloboda slavi sto godina postojanja sljedeće godine, Čelik je isto tako opasan jer je u klub ušao turski investitor, pa će probati na sve načine da opstanu. Sve je usmjereno prema Borcu da 'on bude taj koji treba da ispadne iz Premijer lige BiH'. Ali, vidjećemo sutra šta ćemo i kako dalje", naglasio je potpredsjednik banjalučkog kluba.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ma mars iz Borca

Jedino sto znate je da ne valjate nista i zato patika lagano!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC