• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kunić postigao polovinu golova Borca!

Autor mondo.ba

Napadač Borca Petar Kunić bio je najzaslužniji za pobjedu Banjalučana nad Mladosti (4:2) kojim su crveno-plavi najprije zakoračili u opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, koji je potvrđen porazom Čelika od GOŠK-a u Gabeli.

 Petar Kunić nakon Borac - Mladost 4:2, izjava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Prvi strijelac banjalučkog tima ove sezone je postigao 10 pogodaka, što je polovina od svih golova koje je upisao Borac u ovogodišnjem prvenstvu BiH.

"Ovo mi je prvi 'het-trik' na prvenstvenim susretima u seniorskoj konkurenciji. Presrećan sam zbog učinka na ovom susretu, ali i zbog činjenice da smo ovom pobjedom praktično ispunili klupske ciljeve za ovu sezonu", izjavio je Kunić za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima, očekuje da u preostala tri kola (Vitez, GOŠK u gostima i Sloboda u Banjaluci) dodatno popravi golgeterski saldo.

"Ako se ukaže šansa da se umiješam u borbu za sam vrh liste strijelaca, znaću da je iskoristim", dodao je centarfor Borca, kojem ugovor sa klubom ističe na kraju sezone.

"Ima još da se igra, a kada se spusti zavjesa na prvenstvenu trku, prvo ću se dobro odmoriti pa ću onda vidjeti šta dalje. Naravno da će prioritet imati Borac, ali o tom potom".

Mišljenja je da je Borac morao ostvariti plasman u Ligu za šampiona u jesenjem dijelu sezone.

"A kada u tome nismo uspjeli, prioritet je bačen na opstanak i najvažnije je da smo taj posao odradili kako treba. Očekujem da već u narednoj sezoni Borac bude u samom vrhu, gdje mu je objektivno i mjesto", zaključio je Kunić.

...
Izvor: Borac

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC