• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veselin Vujović "kupuje" u Borcu

Autor mondo.ba

"S jedne strane sam srećan što takav igrač dolazi u moju ekipu, a s druge tužan što Borac već godinama ne može da zadrži najbolje igrače", rekao je Veselin Vujović.

 Veselin Vujović "kupuje" u Borcu Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Marko Ćeranić (23, 195) je novi igrač niškog Željezničara koji sa klupe predvodi legendarni Veselin Vujović.

Ćeranić Borac napušta kao slobodan igrač pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor, piše "Glas Srpske".

Momak, kojeg krase odlične "fizikalije" je zapao za oko Vujoviću, koji u njemu vidi prototip modernog krila.

"Presrećan sam što sam dobio priliku da radim sa tako velikim stručnjakom. Već sam na Zlatiboru sa ekipom, odradio sam nekoliko treninga i utisci su fenomenalni. Odlično se radi, neke momke znam odranije, tako da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ću pomoći ekipi da ispuni sve ciljeve, a to su Kup i titula u prvenstvu Srbije, kao i dobar nastup u SEHA ligi", rekao je Ćeranić.

Stručnjak, kojem ne manjka harizme, je u Nišu dobio odriješene ruke da sklopi ekipu po svom ukusu.

"S jedne strane sam srećan što takav igrač dolazi u moju ekipu, a s druge tužan što Borac već godinama ne može da zadrži najbolje igrače. Marko ima veliki potencijal i može da izraste u odlično krilo. Vidim ga i kao prednjeg igrača u odbrani 5-1, jer ima potrebne karakteristike za to", rekao je Veselin Vujović.

Izvor: MN PRESS

Pored Ćeranića, u Nišu je već mjesec dana bivši srednji bek Borca Stefan Janković koji je bio bez kluba pola godine nakon što je raskinuo ugovor sa Tatranom iz Prešova. Njega je Vujović želio još prije tri-četiri godine dok je sjedio na klupi Zagreba.

"Ima on poslovica koja kaže 'nikad nije kasno'. Sve su to mladi momci koji u idućih desetak godina mogu da naprave mnogo, naravno, ako se poklope sve kockice. Dosta toga je na njima, kao i na ostalim igračima Željezničara, jer sam selektovao mladu ekipu. Cilj nam je u prvoj godini da se ne obrukamo u SEHA ligi i da pokušamo osvojiti prvenstvo Srbije. Plan je da Željezničar za nekoliko godina bude na nivou klubova iz regiona poput Zagreba, Celja, Vardara... Za sve je potrebno vrijeme i mnogo rada", zaključio je Vujović.

/Veselin Vujović za MONDO: Biće opet Jugoslavije!/

Poznato je da je jedan od najboljih rukometaša svih vremena uvijek sa mnogo poštovanja govorio o Borcu, klubu koji je sredinom osamdesetih godina bio veliki rival njegovoj Metaloplastici. Uz to, Borac je davao mnogo reprezentativaca sa kojima je Vujović osvojio sve što se moglo.

/Veselin Vujović za MONDO o Borcu/

Nekoliko puta je slao jasne znakove da bi volio doći na klupu "crveno-plavih", ali to se, za sada, nije desilo, piše "Glas Srpske".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aco

To je taj oslonac na domaće igrače,momak od 20 godina odlazi da bi ga zamjenio neki polovnjak koji je još tri puta skuplji

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC