• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan smenio Miroslava Đukića!

Autor mondo.rs

Klub iz Humske zvanično se rastao sa šefom stručnog štaba. Stiže Zoran "Bata" Mirković?

 Partizan-smenio-Miroslava-Djukica Izvor: MN PRESS

Drugi Đukićev mandat u Partizanu je definitivno završen.

Loša igra u Litvaniji uprkos plasmanu u sledeću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope učvrstila je rukovodstvo Partizana u odluci da otpusti šefa stručnog štaba.

Odluka o smeni Miroslava Đukića doneta je jednoglasno!

Predsednik kluba Milorad Vučelić najavio je u četvrtak da će za danas pre podne biti zakazana sednica klupskog Odbora za hitna pitanja, koja je održana i završena je zvaničnim saopštenjem.

Iz Humske je poručeno da je rastanak formulisan kao "sporazumni raskid ugovora".

"Fudbalski klub Partizan danas je, nakon sastanka sa trenerom prvog tima, na danas održanim sednicama Odbora za hitna pitanja i Upravnog odbora doneo jednoglasnu odluku da sporazumno raskine ugovor sa gospodinom Miroslavom Đukićem.

Fudbalski klub Partizan se ovom prilikom istinski zahvaljuje dosadašnjem treneru Đukiću na predanom i profesionalnom radu, izuzetnim ostvarenim rezultatima u evropskim takmičenjima, osvajanju nacionalnog fudbalskog Kupa i želi svaku sreću i uspeh u nastavku njegove trenerske karijere.

Miroslav Đukić ističe svoju zahvalnost Partizanu, veoma korektnoj i iskrenoj međusobnoj saradnji, podršci i svesrdnim nastojanjima na ostvarivanju kvalitetnih rezultata dostojnih tradicije i slave kluba", saopštio je Partizan.

Već tokom dana moglo bi da bude poznato da li će Đukića naslediti Zoran "Bata" Mirković, nekadašnji igrač i potpredsednik Partizana, koji bi mogao da sedne na klupu zajedno sa Gordanom Petrićem, takođe nekadašnjim igračem i funkcionerom crno-belih,

 koji bi mogao da mu postane asistent.

Prvu informaciju o Mirkovićevom dolasku objavile su podgoričke "Vijesti", gde je Mirković u prethodnom periodu radio kao asistent u stručnom štabu crnogorske reprezentacije, zajedno sa tamošnjim selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

Đukićeva druga epizoda u Humskoj okončana je posle godine i dva meseca, tokom kojih su crno-beli pod njegovim vođstvom izborili "evropsko proleće" i osvojili Kup. Ipak loše igre ekipe ovog leta bile su razlog da šansu na klupi Partizana dobije nego drugi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC