• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov povisio TON: Kako igraju za Crnu Goru!?

Autor mondo.rs

"I taj Filip Stojković i Adam Marušić bi možda igrali za Srbiju, ali hajde da se zapitamo zašto oni ne veruju u sebe?", poručuje kapiten "orlova" Aleksandar Kolarov koji je malo i podigao ton govoreći o ovim igračima.

 Kolarov povisio TON: Kako igraju za Crnu Goru!? Izvor: MN PRESS

Mladen Krstajić je na današnjoj konferenciji za medije, donekle, obrazložio svoju odluku o nepozivanju Luke Milivojevića, Duška Tošića, Branislava Ivanovića i Duška Tošića, dok je i kapiten Aleksandar Kolarov u nekoliko navrata ponudio svoj odgovor na pitanja upućena selektoru.

Vratio se na meč sa Švajcarskom i konstantu priču o "klanovima u reprezentaciji" otvoreno govorivši o atmosferi unutar nacionalnog tima.

"Da, imali smo sastanak dan posle poraza od Švajcarske...", rekao je Kolarov.

"Niko nije pričao nešto što nije istina, mi smo otvoreno pričali bez podignutog tona, mogu da posvedočim da je sastanak završen tako što smo se zagrlili na sred svlačionice. Da li je neko pravio puč, ne znam, koliko sam ja bio prisutan, situacija je bila super. Znate da ja ne mogu da se družim sa 23 igrača, ali to ne znači da se mi ne poštujemo. To je normalno, svuda i u klubu, ponavljam atmosfera je bila predobra".

Zanimljivo pitanje bilo je upućeno Mladenu Krstajiću oko pozicije desnog i levog beka na kojima imamo "veterane" Rukavinu i Kolarova, dok su novinari konstatovali i da je možda propuštena šansa sa igračima koji su se obavezali drugim reprezentacijama.

Selektor je govorio o Filipu Stojkoviću, fudbaleru Crvene zvezde koji je prihvatio poziv Crne Gore, dok se na priču o njemu nadovestao i Kolarov pomenuvši igrača Lacija - Marušića.

"I taj Filip Stojković i Adam Marušić bi možda igrali za Srbiju, ali da se zapitamo zašto oni prvi ne veruju u sebe! Ja sam otišao u Lacio, nisam igrao za reprezentaciju, a nisam ni pomislio da igram za Crnu Goru", rekao je Kolarov, pa povisio ton.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


"Ne možeš da gledaš samo sebe, kako da igraš za Crnu Goru, a nisi Crnogorac? Kako za Austriju kada nisi Austrijanac? Ne, oni treba sad da igraju za Crnu Goru jer je to njihov izbor. To je bio njihov izbor jer nisu verovali da će biti pozvani u reprezentaciju Srbiju. I to treba da se kaže, to je istina! Otkud znaš da bi sad igrali za Srbiju? (odgovor novinaru, prim. aut.) Kako neko drugi da veruje kad oni sami nisu verovali...".

Stojković je od 2016. reprezentativac Crne Gore (9 nastupa) pošto je prethodno igrao za mladu reprezentaciju Srbije, dok je Marušić debitovao godinu dana ranije (18 nastupa).

On nije igrao za mlađe selekcije Srbije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC