• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Spartak se slažu: Neka Erik ostane...

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli ekspresno realizovali transfer Slovaka, koji će ih pojačati na zimu ili na ljeto. "Obje strane, uz agencije, podržavaja ideju da je u Trnavi najbolja prilika za Jirku da napreduje", rekao je prvi operativac kluba.

 Fk Crvena zvezda novo pojačanje Erik Jirka Izvor: MN PRESS

"Da, Erik Jirka je izvanredan igrač i interesantan Crvenoj zvezdi", rekao je u ponedjeljak sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, tokom veoma posjećene promocije Marka Marina na stadionu "Rajko Mitić".

Krilni igrač Spartak Trnave, koji je dobro namučio crveno-bijele ovog ljeta, istog dana je u društvu menadžera i bivšeg igrača Zvezde Milana Dudića došao u Ljutice Bogdana i ozvaničio saradnju sa svojim novim klubom.

Snažni ofanzivac rođen 1997. godine stavio je potpis na dogovor sa crveno-bijelima, a prema saznanjima MONDA, šampion Srbije platiće obeštećenje od 800.000 evra za njegov dolazak i uplatiće Spartaku 20 odsto od Jirkine sljedeće prodaje.

Jedan otišao, drugi stiže: Radonjić i Jirka
Izvor: MN PRESS

Zvezda je uz Jirkin "paraf" dobila i mogućnost da odabere da li će je mladi reprezentativac Slovačke pojačati na zimu ili na ljeto.

To je, u izjavi za slovačke medije, potvrdio i generalni direktor Spartaka, Pavel Hoftih.

"Spartak je dopustio Eriku da ode u Zvezdu. Ostaće kod nas do zime sigurno, ali obje strane, uz agencije, podržavaja ideju da je u Trnavi najbolja prilika za Jirku da napreduje", rekao je prvi operativac kluba.

Prema viđenom u dvomeču crveno-bijelih i borbene ekipe iz Trnave, čini se da će tim Vladana Milojevića Slovakovim dolaskom dobiti značajno pojačanje na krilnim pozicijama.

Prije selidbe na "Marakanu", Jirka će u dresu Spartaka nastupati u grupnoj fazi Lige Evrope, u kojoj će njegov tim igrati u atraktivnoj grupi, protiv Fenerbahčea, Anderlehta i Dinamo Zagreba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC