• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli sa dva igrača manje u Ligu šampiona

Autor mondo.ba

Karlo Anćeloti odredio igrače koji če konkurisati za mečeve Lige šampiona protiv Crvene zvezde, Liverpula i Pari Sen Žermena.

Učesnici Lige šampiona imaju rok večeras do ponoći da predaju spisak od 25 igrača za ovo takmičenje, a italijanski Napoli zbog problema sa brojem domaćih igrača morao je da ga skrati.

Prema pravilima UEFA od osam obaveznih domaćih igrača, četvorica igrača moraju biti iz njihove škole, odnosno morali su najmanje tri godine u uzrastu od 15. do 21. godine da provedu u klubu.

Napoli nije mogao da ispuni taj uslov s obzirom da ima samo Lorenca Insinja i mladog Sebastijana Luperta koji su ponikli u omladinskoj školi kluba iz Napulja, pa je morao da prijavi dva igrača manje.

Osim Insinja i Luperta kvotu domaćih igrača ispunili su Elseid Hisaj, Simone Verdi, Marek Hamšik i Pjotr Zjelinski.

Suočen sa činjenicom da mora da skrati spisak Karlo Anćeloti precrtao je Amina Junesa, koji je ovog ljeta stigao iz Ajaksa.

Njemački veznjak zbog povrede Ahilove tetive pauziraće do kraja novembra, tako da je potez Anćelotija logičan, jer svakako neće moći da računa na njega.

Spisak igrača Napolija za Ligu šampiona:

Orestis Karnezis, Aleks Mere, David Ospina, Raul Albiol, Kevin Malkuit, Sebastiano Luperto, Vlad kirikeš, Mario Rui, Fauzi Gulam, Nikola Maksimović, Kalidu Koulibali, Elseid Hisaj, Alan, Pjotr Zjelinski, Fabjian Ruiz, Amadu Diavara, Marek Hamšik, Marko Rog, Hoze Kaljehon, Simone Verdi, Lorenco Insinje,Dris Mertens, Arkadiuš Milik, Adam Unas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC