• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Normalno je da i Nole ponekad dobije po dupetu"

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Janko Tipsarević u Banjaluci pričao o uspjehu Novaka Đokovića na US Openu.

 Janko Tipsarević Novak Đoković "Normalno je da Nole ponekad dobije po dupetu" Izvor: MN PRESS

Janko Tipsarević trebalo je da nastupi na ovogodišnjem "Srpska Openu", ali zbog činjenice da se još nije dovoljno oporavio, propustiće banjalučki čelendžer.

Ipak, to ga nije spriječilo da posjeti Banjaluku i Republiku Srpsku, gdje je, između ostalog, pričao i o Novaku Đokoviću, odnosno njegovom uspjehu od sinoć, gdje je u Njujorku, na US Openu, osvojio 14. gren slem titulu.

"Često sam u kontaktu sa Novakom, porodični smo prijatelji i od početka njegove patnje sa povredom i operacijom, razgovarali smo jer znam kroz šta prolazi. Još negdje u martu ili aprilu rekao, kada je on bio 17. na svijetu, da će sljedeće godine u to vrijeme biti 'broj 1'", priča Tisparević.

O DEJVIS KUPU: DA NE GINE UVIJEK NOVAK...

Srbija će u baražu za Svjetsku grupu Dejvis kupa igrati protiv Indije. "Pojedini igrači kubure s povredama, ali mislim da imamo dovoljno dobar tim da pobijedimo Indiju. Bitno je da ostanemo u Svjetskog grupi, a mislim da bi dogodine, ako ne budemo 'sakati, mogli da napravimo zapaženiji rezultat. Bitno je za tenis jedne zemlje da ne mora svake godine da gine Novak ili Viktor, nego da imamo igrače koji su dovoljno dobri da održe Srbiju u Svjetskoj grupi", zaključio je Tipsarević.

S obzirom da zna kroz šta je Đoković prolazio, bili su često u kontaktu, a Tipsarević je nastojao da ga ohrabri brojnim savjetima.

"Savjetovao sam ga i govorio mu da ništa ne može preko noći. Normalno je, da na početku puta ka svom povratku, ponekad dobije 'po dupetu'. Apsolutno je moralo tako da bi došao tu gdje je sada. Prihvatio je savjet i poslije svakog njegovog poraza smo se čuli. Shvatio je da tako mora, dan pauze, sutra opet na trening. Sada je najvažnije da je zdrav, da ga ne boli lakat. Onda nije pitanje da li će se on vratiti, nego kada", naglasio je srpski teniser.

Ipak, Noletov brzi povratak ga je poprilično iznenandio.

"Iskreno, koliko god vjerovao u njega, nisam mislio da će se to desiti ovako brzo. Već do kraja godine može da se vrati na mjesto broj 1, a mogu da se kladim da to niko nije vidio kada je izgubio na Australijan Openu od Hjeona Čunga", zaključio je Tipsarević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC