• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bornmut razbio "iznenađenje sezone" za peto mesto

Autor mondo.rs

Votford je sjajno počeo takmičarsku godinu i imao četiri pobede na startu, ali Bornmut je taj koji im je oteo epitet "iznenađenja" sezone.

Kako to uspeva menadžeru Ediju Hauu?

Gledajući igrački kadar Bornmut "mora" da se bori za opstanak ove sezone, ali mladi engleski trener je sjajno sklopio svoju ekipu koja na dvonedeljnu pauzu zbog mečeva reprezentacija odlazi sa 16 bodova iz osam mečeva, i za sada sa petog mesta Premijer lige.

Titulu "iznenađenja sezone" direktno su oteli Votfordu, koji je sezonu počeo maestralno uz četiri uzastopne pobede - pa posustao, uz četiri primljena gola na "Vikeridž roudu".

VOTFORD - BORNMUT 0:4 (0:3)

Mladi Bruks, koji je bio strelac i u ponedeljak protiv Kristal Palasa (2:1), doneo je vođstvo u 14. minutu dok je ključni detalj bio u 32. kada je Kristijan Kabasele "pocrveneo".

Belgijski štoper je dobio drugi žuti karton na meču, i uz to skrivio jedanaesterac, a u pogodak ga je pretvorio Džošua King. Norveški fudbaler je do poluvremena postigao i drugi gol, iz igre, da bi "stršljenove" do kraja "ubio" Kalum Vilson pogotkom u prvom minutu po povratku s odmora.

Odličnu sezonu ima i Vulverhempton koji je došao do nove pobede na gostovanju Kristal Palas (1:0) pogotkom Dohertija, za visoku osmu poziciju.


Totenhem je zaboravio na poraz od Barselone u Ligi šampiona (4:2) i postao šesti tim koji je ove sezone savladao Kardif u Premijer ligi, mada se očekivalo i ubedljivije.

Minimalncem na "Vembliju" (1:0) iz 8. minuta kada se Erik Dajer najbolje snašao posle kornera s leve strane i skoka Davinsona Sančeza - Totenhem je upisao nova tri boda kojima je stao na samo jedan zaostatka za Sitijem i Liverpulom, koji međusobni meč igraju u nedelju.

Veliku pobedu na gostovanju ostvario je Everton (2:1) protiv Lestera pogocima Rišarlisona (7. minut) i Sigurdsona (77. minut).

Parovi i rezultati 8. kola Premijer lige:


Barnli - Hadesfild 1:1 (1:0)
/Vouks 20 - Šindler 66/

Kristal Palas - Vulverhempton 0:1 (0:0)
/Doherti 56/

Lester - Everton 1:2 (1:1)
/Pereira 40 - Rišarlison 7, Sigurdson 77/

Totenhem - Kardif 1:0 (1:0)
/Dajer 8/

Votford - Bornmut 0:4 (0:3)
/Bruks 14, King 33p, 45, Vilson 46/

Mančester junajted - Njukasl 18.30

nedelja

Fulam - Arsenal 13.00
Sautempton - Čelsi 15.15
Liverpul - Mančester siti 17.30

odigrano u petak:

Brajton - Vest Hem 1:0 (1:0)
/Marej 25/

TABELA: Mančester siti (-1) 19, Liverpul (-1) 19, Totenhem 18, Čelsi (-1) 17, Bornmut 16, Vulverhempton 15, Arsenal (-1) 15, Votford 13, Lester 12, Everton 12, Mančester junajted (-1) 10, Brajton 8, Barnli 8, Kristal Palas 7, Vest Hem 7, Sautempton (-1) 5, Fulam (-1) 5, Hadersfild 3, Njukasl (-1) 2, Kardif 2.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC