• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savršen start Mege - "pala" i Cedevita u Zagrebu!

Autor mondo.rs

Velika pobeda izabranika Dejana Milojevića u prestonici Hrvatske kojom se potvrđuje da bi ova sezona za Megu mogla da bude naročito uspešna.

Tri od tri za srpske klubove ove subote u ABA Ligi!

Crvena zvezda mts je dobro "otvorila" dan trijumfom nad Krkom (80:66), FMP je bio uspešniji od Cibone posle produžetka (93:88), dok je savršen dan predstavnika naše zemlje na Jadranu upotpunio trijumf Mege usred Zagreba - protiv favorizovane Cedevite.

Tim Dejana Milojevića odigrao je veoma zrelo i matirao je šampiona Hrvatske u "Draženovom domu" za idealan start nove sezone!

Ovo je bila treća pobeda Mege u isto toliko mečeva, pa ostaje "kolider" na tabeli Jadrana izjednačena s Crvenom zvezdom koja ima identičan učinak, a videćemo da li će im se pridružiti i neporaženi Partizan koji u nedelju igra s Mornarom (17.00, TV Arena Sport 1).

Za novu brigu Sita Alonsa i osmeh na licu Dejana Milojevića:

CEDEVITA - MEGA 86:95 (23:27, 24:20, 21:26, 18:22)

Cedevita - Mega
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.


Mega je zasluženo slavila pošto je vodila u većem delu utakmice, zapravo Cedevita je prednost imala samo u prvoj četvrtini i na kratko u trećoj deonici, a predstavnik Hrvatske će debelo žaliti i zbog očajne realizacije slobodnih bacanja...

Nestvarno zvuči podatak da su domaći promašili 18 "penala" (15/33), dok je tek nešto bolja bila ekipa Mege (19/32), a ključnu ulogu u drugom poluvremenu odigrao je Ognjen Čarapić.

U poslednjoj četvrtini pogodio je trojku kojom je "odbio nalet" Cedevite (76:70), da bi nakon pogotka Kostje Mušidija za prvo dvocifreno vođstvo (87:76) u potpunosti preuzeo odgovornost i završio veliki broj napada - poenima iz igre i sa slobodnih bacanja.

Čarapić je meč završio sa 17 poena i 4 asistencije, pratio ga je Bitadze sa dabl-dabl učinkom 16 poena i 13 skokova, dok se na vreme "probudio" i Kostja Mušidi (12).

U "internacionalnom" sastavu Cedevite, koji se još uvek traži, Kobs je imao 16 poena i 7 asistencija, dok su dvocifreni bili i Bel (15), Kuk (14), Benite (11), Stipanović (10) i Agilar (10). Ali ni to im nije bilo dovoljno za drugu pobedu ove sezone...

Pogledajte sve rezultate i tabelu ABA Lige posle današnjih mečeva 3. kola!

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC