• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan preko Zemuna do četvrtfinala

Autor mondo.rs

Crno-beli plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su kao gosti pobedili Zemun 2:0. Strelci za crno-bele bili su Svetozar Marković i Goran Zakarić, a oba gola postignuta su u drugom poluvrem

 Partizan preko Zemuna do četvrtfinala Izvor: MN PRESS

Uskoro opširnije...

Sudija: Momčilo Marković

ZEMUN: Milošević - Milutinović, Cvetković, Trajković, Lukić - Tošeski (od 56. Savić), Luković - Kukuličić (od 70. Somaeb), Vukadinović, Stojković (od 83. Romanovski)

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Zakarić, Janković (od 90. N.G. Miletić), Pantić (od 76. Smiljanić) – Nikolić, Rikardo (od 90. Đerlek).

UŽIVO:

GOOOL!

Partizan je u 89. minutu, u jeku napada domaćina, postigao gol koji ga vrlo verovatno vodi u četvrtfinale. Posle kornera koji je izveo Janković, Zakarić se lažnjakom oslobodio čuvara, a onda prizemnim udarcem pogodio gol sa 15-16 metara.


85' Savić je lepo gađao gornji levi ugao i primorao je Stojkovića na paradu. Dobar šut i lepa odbrana golmana Partizana.


77' Pantić bog povrede zadnje lože mora van terena, u igri je Milan Smiljanić.

72' Velika šans za Zemun! Pogodio je domaćin prečku... Nikola Stojković je tukao iz daljine, Vladimir Stojković je kratko odbio loptu, pravo na nogu Mrkaiću, koji je prebacio golmana Partizana i pogodio okvir gola.


63' Odličan šut Danila Pantića i još lepša odbrana Miloševića. Nemanja Nikolić je vratio lopt sa desne strane na ivici kaznenog prostora, iz prve je tukao "vezista" Partizana, pod prečku, ali je kao mačka reagovao čuvar mreže Zemuna.

- Nešto mirnija igra Partizana posle vodećeg gola. 

56' Izmena u Zemunu, Tošeski izlazi, umesto njega u igri je Dušan Savić.

GOOOL!

0:1

Od 50. minuta Partizan vodi u osmini finala Kupa Srbije. Vrlo lepu, uvežbanu kombinaciju izveli su crno-beli. Pantić se spremao da izvede slobodan udarac, očekivao se centaršut, ali je onda usledila kombinacija sa Jankovićem, koji se iznenada spustio po levoj strani, dobio je loptu i na prvoj stativi našao Svetozara Markovića. Štoper Partizana postavio je nogu i pogodio. Vrlo lepo!


46' Posle svega 10-15 sekundi igre u drugom delu, Zemun je uputio prvi šut ka golu Partizana. Vukadinović je iskoristio grešku odbrane crno-belih i sa 20 metara plasirao loptu, međutim nije bio precizan.

Završeno je prvo poluvreme, nema golova.

45' Kontra Partizana, Nemanja Nikolić je dobio loptu u šesnaestercu Zemuna, okrenuo se, šutirao, ali je Milošević ponovo bio dobro postavljen.

38' Janković je šutirao, nije bilo teško Miloševiću da odbrani ovaj udarac. Na travi su ostali da leže Lukić i Janković, došlo je do sudara. Obojica su nastavili meč.

34' Zatišje, pa odlična šansa za Partizan. Marko Janković je fenomenalno primetio prostor kroz sredinu odbrane Zemuna, ali i Uroševića koji se ubacivao. Usledio je pas, reakcija levog beka i intervencija Marka Miloševića. Golman Zemuna je najzaslužniji što Partizan nije poveo.

30' Pola sata igre u Gornjoj varoši, nije bilo više prilika. Stojković je apsolutno nezaposlen u prvih 30 minuta, sa druge strane, Milošvić ima malo vie posla. Zemun za sada usšno odoleva napadima Partizana, koji je posle dužeg vremena počeo utakmicu sa dvojicom napadača. Međutim, to za sada ne donosi rezultat u osmini finala Kupa.

22' Partizan konstantno napada, Zemun se brani i vreba šansu iz kontre. Za sada je u nekoliko navrata uspeo da dođe do kaznenog prostora crno-belih, ali ne i da ugrozi Vladimira Stojkovića.

16' SPORNA situacija. Nikola Trajković je nehotice i nesmotreno nagazio Marka Jankovića u kaznenom prostoru Zemuna, ali se sudija nije oglasio. Čini se da je pogrešio...

12' Nova šansa. Prvo je Danilo Pantil izblokiran, a u nastavku akcije je šutirao Marko Janković, bio je u dobroj poziciji, snažno je šutirao, ali je lopta ponovo zakačila nekog od fudbalera Zemuna i završila iz gola. Posle kornera domaćin nije imao većih problema da otkloni opasnost.

10' Partizan je imao još jednu dobru priliku, sigurno najbolju do sada. Zaboravili su Zemunci na Miletića, koji je ostao sam na drugoj stativi, tukao je iz prve, od zemlju, ali je na gol liniji spreman bio Miloš Tošeski.


2' Odmah prilika za Partizan. Crno-beli su stvorili gužvu ispred golmana Miloševića, pokušali su Rikardo i Nemanja R. Miletić, ali su njihovi udarci blokirani, pa je i opasnost brzo otklonjena.

- Utakmica je počela...

- Pre početka utakmice minut ćutanja zbog smrti Slobodana Pejovića, bivšeg fudbalera Galenike, čelnika Zemuna i funkcionera FS Srbije.

- Igra se jedna utakmica, tako da ćemo učesnika četvrtfinala dobiti već danas.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC