• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji su Ben i Borjan, Pavkov dao najljepši gol

Autor mondo.rs

Na svečanosti u hotelu "Hajat" FK Crvena zvezda proglasila najbolje igrače u 2018. godini, dok je Milan Pavkov vlasnik najljepšeg gola.

 FK Crvena zvezda nagrade 2018 - Ben i Borjan najbolji, Pavkov dao najljepši gol Izvor: MN PRESS

Mohamed El Fardu Ben izabran je za najboljeg igrača Crvene zvezde u 2018. godini u izboru saigrača.
Napadač sa Komorskih Ostrva, strelac 26 golova ove godine, nagradu je dobio od legende crveno-bijelih Dragana Džajića na svečanosti Crvene zvezde u hotelu Hajat.

U izboru navijača priznanje za najboljeg dobio je golman Milan Borjan, dok je za najljepši gol, logično, proglašen je Milana Pavkova i to drugi u pobjedi nad Liverpulom (2:0) u Ligi šampiona.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić istakao je da je ponosan na sve urađeno u ovoj godini, u kojoj je osvojena titula prvaka Srbije i izboren istorijski plasman u Ligu šampiona, i da je takav uspjeh bio samo san prije tri godine.

"Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo ove godine, koja je za pamćenje. Poslije 26 godina smo izborili evropsko proljeće i osvojili titulu uverljivo... Prvi smo tim koji je od prvog kola kvalifikacija došao do Lige šampiona. Desio se Salcburg i spektakularni meč, što je prije tri godine bio samo san. Ponosan sam", rekao je Terzić.

Terzić je posebno naglasio uspjehe u debitanskom nastupu u elitnom takmičenju u ovom formatu.

"Pričali su da nećemo preći centar u "grupi smrti", a mi svakom velikanu dali gol. Pobjeda nad Liverpulom prepričavaće se decenijama", rekao je Terzić i podsjetio da je dug značajno smanjen i najavio nastavak ulaganja u infrastrukturu.

Predsjednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović reizabran je na tom mjestu, pošto je kao jedini kandidat dobio povjerenje na izborima. Za Mijailovića su glasala 943 člana, 21 je bio protiv, uz tri nevažeća, pa je dobio novi četvorogodišnji mandat.

"Čast i velika obaveza je ispred mene, obavezuje me da nastavim rad sa ovim uspješnim timom. Prvi cilj sada je osvajanje 'duple krune' u Srbiji", rekao je Mijailović.

Mijailoviću je ovo treći mandat s obzirom na to da je na čelu kluba bio od 1987. do 1993. godine, a na istu funkciju se vratio 2014. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC