• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar se naljutio zbog otkaza Jokanu, ide u Liverpul?

Autor mondo.rs

Engleski mediji prenose da postoji interesovanje za srpskog napadača, ali iz "plavog" dela Liverpula.

Aleksandar Mitrović je ove sezone poneo i kapitensku traku oko ruke u Fulamu, ali prema pisanju engleskih medija - ljubav između njega i kluba se polako gasi.

Kako prenosi "Sunday Mirror", Mitrović je nezadovoljan otpuštanjem Slaviše Jokanovića, srpski trener je taj koji je i ubedio napadača da dođe u Fulam poslednjeg dana januarskog roka, pa je navodno čelnike Fulama obavestio da želi da napusti "Krejven kotidž".

Kod Aleksandra Mitroviću "tinja nezadovoljstvo" zbog otkaza Slaviši Jokanoviću, kod koga je igrao najbolji fudbal karijere, a koliko mu je bilo teško najbolje govori i izjava koju je dao srpskim medijima na poslednjem okupljanju reprezentacije, baš kada je obavešten da više neće sarađivati sa Jokanom, rekavši da je trener više njega smirivao...

Postigao je 12 golova u Čempionšipu i pomogao timu da dođe do mesta u eliti, a u Premijer ligi ove sezone je već sedam puta tresao mreže - dva puta u mandatu Klaudija Ranijerija.

NAGRADA: Mitroviću i Milojeviću uručene "Zlatne lopte" FSS

Da "gde ima dima ima i vatre" dovoljno govori i vest da je Italijan na klupi Fulama već naciljao novog napadača, tako da više nije toliko čudna informacija da je tim sa "Kotidža" zainteresovan za Islama Slimanija - pored svih problema koje ima odbrana tima.

Uz vest da je Mitrović voljan da napusti Fulam, "Mirror" prenosi i da interesovanje pokazuje Everton, koji je već tokom leta potrošio ogroman novac na pojačanja.

MITROVIĆ O PARTIZANU: PUKNE ME NOSTALGIJA


Nije poznato koliko bi Fulam tražio za svog najboljeg igrača plaćenog 20 miliona funti prošlog leta, ali teško da bi to bilo manje od tog iznosa, posebno što je Mitrović formu iz Čempionšipa nastavio da popravlja i u Premijer ligi, kao i u reprezentaciji.

Marko Silva traži napadača koji bi bio idealan partner Rišarlisonu, pošto nema dovoljno poverenja u Dženka Tosuna, pristiglog prošle zime iz Bešiktaša...

Prethodno je za Mitrovića bio zainteresovan i Čelsi, a videćemo da li se Srbin uklapa u planove Mauricija Sarija koji, takođe, traži napadača boljih golgeterskih sposobnosti od Olivijea Žirua i Alvara Morate. Do sada su povezani samo sa Kalumom Vilsonom iz Bornmuta.

http://mondo.rs/a1153309/Sport/Fudbal/Aleksandar-Mitrovic-Vladan-Milojevic-Zlatna-lopta-FSS.html

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC