• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ražnatović: Micić će biti bolji od Teodosića

Autor mondo.rs

Predsjednik agencije "Beobasket" smatra da plejmejker Efesa ima očiglednu prednost u odnosu na kapitena reprezentacije Srbije.

 Miško Ražnatović: Micić će biti bolji od Teodosića Izvor: MN PRESS

Vasilije Micić nesumnjivo je bio jedan od najistaknutijih srpskih košarkaša u godini na izmaku, pogotovo ako je riječ samo o evropskim okvirima.

Sa Žalgirisom je osvojio treće mjesto na Fajnal foru Evrolige u Beogradu, a ljetos je prešao u Efes, gdje je preuzeo ulogu lidera i sa kojim je, prije aktuelne "crne" serije od četiri poraza u pet utakmica, imao skor 8-2 u elitnom kontinentalnom takmičenju.

Agent Miško Ražnatović se u mini-intervjuu za Facebook i Instagram stranicu "Dnevna doza Miška Ražnatovića" osvrnuo na svoju afirmativnu izjavu o Miciću datu prije dvije godine...

"Vasa Micić je prva beba iz Meginog inkubatora. On je 2010. godine došao u Megu i sigurno niko ne zna njegove mogućnosti bolje od mene. Kada sam rekao da će on biti nasljednik Teodosića, to je bio odgovor na pitanje 'Ko će biti nasljednik Teodosića'. Generalno mislim da će on biti znatno bolji od njega, iz prostog razloga što su njegove fizičke mogućnosti, njegov atletizam, na nivou NBA igrača, što je kod Teodosića realno bio problem. Samim tim, Micić igra jednu od najboljih odbrana na bekovima u Evropi, a kao što znamo, to kod Teodosića nije slučaj", izjavio je Ražnatović i nastavio priču.

"Vrlo često se ljudi podsmijavaju mojim procjenama, smatrajući da su one plod nekog marketinga i želje da, kako se to kaže na engleskom, 'hajpujem' igrače. Kada je Goga Bitadze došao u Megu, ja sam na Twitteru napisao 'Stigao je novi Jokić', iako je on tada imao 15 i po godina. Mnogi su se smijali, omalovažali to mišljenje, ali sada je naravno svima jasno da nisam bio ni najmanje nerealan".

View this post on Instagram

Novogodišnji intervju, ekskluzivno za Dnevnu dozu, part 1

A post shared by Misko4R (@dnevna_doza_miska_raznatovica) on


Ove sezone je u ABA ligi bilo mnogo smjena trenera. Neki klubovi već su "zavrtjeli" po trojicu stručnjaka (Igokea), dok su iz kvarteta velikih, šefove struke promenili svi osim Crvene zvezde, koja je to uradila tokom ljetne pauze.

Mega Bemax je sušta suprotnost na tom polju, jer je Dejan Milojević njen prvi strateg već sedmu sezonu zaredom. Ipak, već neko vrijeme se spekuliše da će popularni Miloje u dogledno vrijeme otići iz kluba.

Ražnatović je upitan da li je to tačno i kakav je plan Mege za poslije toga.

"Dejan je neko ko je obilježio istoriju Mege i utkan je u sve njene uspjehe. On će sigurno biti tu ove i sljedeće sezone. Poslije toga, bojim se da više neće, nego da će krenuti stopama igrača koje je napravio i da će naći posao ili na prestižnom američkom univerzitetu, ili što je mnogo realnije, u stručnom štabu nekog NBA tima", jasan je predsjednik agencije "Beobasket".

On je priznao da ga "hvata jeza" pri pomisli da Milojević jednog dana više neće biti na klupi beogradsko-mitrovačkog kluba, ali vjeruje i da će biti pronađena adekvatna zamjena.

"To će sigurno biti najveći izazov za Megu otkako ona postoji. Veoma je teško biti trener u Megi, jer su neki zahtjevi malo drugačiji od onih u drugim klubovima, gdje je najvažnije samo pobediti. Ovdje je važno pobjeđivati, ali je još važnije od toga davati šansu nekim klincima i trpjeti njegove greške".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC