• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelik: Stigao i Simeunović, na putu Brazilci...

Autori mondo.ba Autori Fena

Nakon finskog golmana Samu Volotinena, koji je juče potpisao jednogodišnji ugovor, novi član Čelika postao je i bivši fudbaler Travnika, Zrinjskog i Radnika, krilo Deni Simeunović.

Simeunović se u bh. Premijer ligu vraća iz hrvatskog drugoligaša Lučkog.

Trener Adnan Ornek, koji je bio najavio da će danas, nakon posljednjeg treniga koji je u toku, objaviti spisak putnika za Antaliju, ipak je tu odluku prolongirao za sutra, kada će zenički fudbaleri imati slobodan dan da se spreme za polazak u utorak.

Zeničani planiraju angažovati i Ljubišu Pecelja iz Ljubije.

"Na pripreme ćemo voditi 23 igrača i tri golmana, a plan je odigrati pet ili šest kontrolnih utakmica", kaže Ornek, koji je odlučio na pripreme povesti i Harisa Rizvanovića, Haruna Vardu, Nikolu Babana i Antu Blaževića, koje još želi testirati prije potpisivanja ugovora.

"Osim Faustina Senhora, u Turskoj će nam se priključiti i dvojica Brazilaca te jedan igrač iz Afrike", najavljuje Ornek, koji će danas i sutra pokušati dogovoriti raskid ugovora sa Stevom Nikolićem, Arminom Duvnjakom i Aldinom Šišićem.

Ugovori su već raskinuti s Tinom Karamatićem, Salkom Jazvinom, Stefanom Udovičićem, Gabrijelom Popovićem i Salkom Mujanovićem, dok će Mahir Mehić na posudbu u jajačko Metalege.

Ugovor krajem februara ističe rezervnom golmanu Ratku Dujkoviću, koji danas nije trenirao, kao ni Nermin Jamak i Vedran Vrhovac, koji su povrijeđeni.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC