• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srušili Real pred gostovanje Zvezdi - uz zvuk sirene!

Autor mondo.rs

U jednoj od najuzbudljivijih mečeva ovogodišnjeg ACB šampionata, Unikaha savladala Real Madrid posle produžetka. U poslednjoj sekundi!

 Unikaha Real Madrid 103:102 Izvor: MN PRESS

"Haime, Haime" orilo se halom u Malagi!

Unikaha je trojkom Haimea Fernandeza na 0,7 sekundi do kraja produžetka "srušila" Real Madrid (103:102), iako je sve mogla da reši u "regularnom" delu meča pošto je stigla "minus od 21 poena" zaostatka, preokrenula, da bi Real potom obezbedio dodatnih pet minuta.

Šermadini je u pretposlednjem napadu imao "putback" zakucavanje za "-2", potom je odbrana učinila svoje i Kampaco je promašio za pobedu, da bi do kraja ostalo 3,7 sekundi...

Za Fernandeza, koji je pogodio preko Tejlora, i više nego dosta!

Pogledajte...


Obe ekipe su bile i te kako "potrošene" u produžetku, šutevi nisu imali odgovarajući domet, lopta im je ispadala, ali se u jednoj od uzbudljivijih utakmica ove sezone radovao domaćin.

Unikaha je tako upisala 12. pobedu u sezoni i trenutno je na šestoj poziciji ACB šampionata, Real Madrid ima skor 14-5, dok njihov poraz nije iskoristila Barselona (16-3) da se dodatno "osami" na čelu pošto je izgubila od Tenerifa (63:57).

To je drugi put ove sezone da su španski "večiti" izgubili u istom kolo.

Heroj meča Haime Fernandez, koji je sigurnom realizacijom "penala" doneo pobedu Unikahi i protiv Crvene zvezde, meč je završio sa 27 poena i devet asistencija.

Odlični su bili i Šermadini (18), Roberts (14), dok je solidnu partiju pružio i srpsk košarkaš Dragan Milosavljević (9 poena, 2 skoka i 2 asistencije). Real je predvodio Rudi Fernandez sa 25 poena, dok je Kampaco dodao 17.

Unikaha tokom naredne nedelje gostuje Crvenoj zvezdi u okviru Evrokupa (utorak, 18.45), a španski predstavnik je od ranije već obezbedio prolazak u narednu fazu takmičenja.

TABELA: Barselona 16-3, Baskonija 14-5, Real Madrid 14-5, Tenerife 12-7, Unikaha 12-7, Valensija 12-7, Manrsea 11-8, Huventud 11-8, Andora 10-9, Saragosa 10-9, Obradoiro 8-11, Burgos 14, Estudijantes 7-12, Fuenlabrada 7-12, Gran Kanarija 6-13, Breogan 6-13, Mursija 5-14, Gipuskoa 3-16.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC