• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Banjaluko, hvala i izvini!

Autor mondo.ba

Trener Borca vrlo emotivno doživio poraz i eliminaciju od Širokog Brijega u četvrtfinalu Kupa BIH. "Ovo smatram ličnim neuspjehom", rekao je Darko Vojvodić.

 Borac - Široki trener Darko Vojvodić - Banjaluko hvala i izvini  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki Borac pružio je dobru partiju, imao nekoliko odličnih prilika, ali nije uspio da nadoknadi gol zaostatka protiv Širokog Brijega i izbori plasman u polufinale BIH. 

Široki Brijeg je poslije pobjede 2:1 u prvom meču pogotkom Dražena Bagarića slavio 1:0 i u revanšu u srijedu uveče na Gradskom stadionu u Banjaluci i plasirao se među četiri najbolje ekipe.

Trener Borca Darko Vojvodić poslije utakmice čestitao je Širokom Brijegu na zasluženom trijumfu i rekao da su oni trenutno bolja ekipa, međutim, uprkos tome poraz mu je teško pao.

"Izuzetno sam nezadovoljan činjenicom da nismo prošli dalje, bez obzira na jačinu protivnika. Imali smo neke svoje prilike. Ovo smatram ličnim neuspjehom, zahvaljujem se publici na fer i korektnom navijanju. Banjaluka je još jednom pokazala da je uz Borac. Ovom prilikom im se zahvaljujem i izvinjavam im se na ovom porazu“, rekao je Vojvodić.

"Još jednom čestitam Širokom na prolasku, više su pokazali u ove dvije utakmice, mi smo se nadali nekom čudu, ostaje da to pokušamo neki drugi put.  Širokom želim mnogo sreće u nastavku i u prvenstvu“, dodao je Vojvodić.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Trener Borca poslije toga nije imao snage pa da odgovara na pitanja novinara, pa se ubacio i trener Širokog Brijega Goce Sedloski i pokušao da ga utješi.

"To je fudbal. Svima je teško, znamo kakvi smo mi treneri. Još jednom čestitam treneru, morate ga shvatiti, sada mu je teško. Nije lako, nekad dolaze pobjede nekad porazi. Želim vam povratak u Premijer ligu“, rekao je Sedloski, koji je prethodno istakao da je Borcu mjesto u Premijer ligi.

"Hvala Borcu na gostoprimstvu. Oni su premijerligaška ekipa i zasluženo su prvi u Prvoj ligi RS, od svega, terena publike, rukovodstva, trenera... Želim im da se što brže vrate u Premijer ligu“, istakao je Sedloski, a potom se osvrnuo da današnji meč.

"Došli smo ovdje da izborimo polufinale i to smo ostvarili. Nije bila igra kao što smo navikli, u Širokom smo dosta dominirali, ali takav je fudbal. Borac me danas iznenadio, imali su nekoliko dobrih prilika koje nisu iskoristili, mi smo sa jednom prilikom zabili gol i idemo dalje“, rekao je Sedloski.

MONDO: Poništeni gol Stojana Vranješa (VIDEO)

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sve OK

Ma nista, samo ti ajde iz kluba, kao I ova uprava korumpirana I nesposobna

RS

Odlaziiiii, spasi Borac brukanja.....

Borac

Bajic najgori stoper borca svih vremena, umjesto da bude najodgovorniji najozbiljniji, on se u....e u gace na svakoj utakmicu, u prvoj utakmici u Sirokom Brijegu oba gola on s....a, druze aj molim te malo okaci kopacke o klin, proslo je tvoje igranje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC