• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić: Borac m:tel ima pravo na nadu u Boriku!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

"Ako smo pobijedili tri razlike u drugom dijelu ovdje, onda moramo to moći i u 'Boriku'. Ništa definitivno nije gotovo, mi se sigurno nećemo predati", kaže trener rukometaša Borca m:tel poslije poraza u Bukureštu.

 ČSM Bukurešt - Borac 25:19 , izjava Mirko Mikić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Trener rukometaša Borca m:tel Mirko Mikić nije bio previše nezadovoljan partijom crveno-plavih u Bukureštu jer su sačuvali nadu da u revanšu u Banjaluci mogu do plasmana u polufinale EHF Čelendž kupa.

Banjalučani su poraženi od ČSM Bukurešta 25:19 (16:7) u prvom četvrtfinalnom dvoboju prvenstveno zahvaljujući lošoj igri u prvom poluvremenu i brojnim tehničkim greškama u napadu.

Međutim, trener je i dalje optimista ukoliko se u revanšu za sedam dana u prepunom "Boriku" primijeni recept iz drugih 30 minuta u prestonici Rumunije.

"Pokušaću da budem skroman, mislim da su Rumuni bolje prošli, nego što smo izgledali. Danas nismo bili toliko loši. Igrali smo strpljivo, u drugom poluvremenu smo primili šest golova iz igre i tri iz kontranapada. To se ne smije zanemariti jer rival ima desetak puta veći budžet od nas i mnogo širu klupu", rekao je Mikić banjalučkim izvještačima u Bukureštu.

MONDO U RUMUNIJI

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Prema njegovom mišljenju, drugo poluvrijeme je pokazalo put kako treba igrati protiv ČSM Bukurešta.


"Ovo što su moji momci odigrali u drugom poluvremenu je za svaku pohvalu. Stvarno sam ponosan kako su izišli iz svačionice u drugom dijelu i ovaj rezultat nam daje za pravo da se nadamo. Niko nam to ne može oduzeti jer ako smo pobijedili tri razlike u drugom dijelu ovdje, onda moramo to moći i u 'Boriku'. Ništa definitivno nije gotovo, mi se sigurno nećemo predati".

Mikić je vidio i dosta pozitivnih stvari u igri crveno-plavih i u prvih 30 minuta.

"Čak ni prvo poluvrijeme nije bilo toliko loše. Imali smo pet zicera i tehničkih grešaka koje se u ovakvim utakmicama ne smiju dešavati. Jako je teško uopšte doći do šanse da postignete pogodak i takve zicere morate realizovati. Na poluvremenu nismo pričali ništa posebno, znali smo da smo zakazali, znali smo šta možemo da ispravimo što smo odbranom 6-0 i učinili. To je definitivno naša odbrana i uz Bojana Ljubišića, koji je i danas odbranio nekoliko penala, možemo da se nadamo. Mogu da budem srećan načinom na koji smo se izvukli iz krize u drugom dijelu", podvukao je trener banjalučkih rukometaša i za kraj istakao da će se već od utorka početi s pripremama za revanš u Boriku.

Vjerujemo da će banjalučki hram sporta biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkozić

Tako je treneru...ko ne vjeruje u pobjedu u prepunom Boriku neka ne izlazi na teren...još kad mi zagrmimo sa tribina....💪💪💪

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC