• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično je - Grizman napušta Atletiko!

Autor mondo.rs

Francuski reprezentativac doneo je odluku o rastanku sa klubom iz španske prestonice.

Atletiko Madrid i zvanično sprema velike promene u ekipi.

Najbolji fudbaler ekipe Antoan Grizman večeras je na svom zvaničnom tviter nalogu objavio da će po završetku sezone napustiti klub i promeniti sredinu.

Jasno je da će na listi favorita za njegov potpis biti brojni evropski giganti, ali Barselona se, ukoliko u obzir uzmemo prethodne prelazne rokove, ističe kao najrealnija destinacija za Francuza. Katalonci već duže vreme koketiraju sa napadačem Madriđana, a ova zvanična odluka mogla bi direktno da znači da će upravo preći u redove šampiona Španije.

"Blaugrana" sprema veliki evropski povratak za narednu sezonu ako je suditi po igračima koje su već kaparisali, odnosno one sa kojima su prema nekim navodima ušli u pregovore.


Grizman bi bio pečat na dokument ozbiljnosti njihovog projekta, poslednja karika u ekipi kojoj će se priključiti Frenki de Jong, a možda i kapiten Ajaksa Matijs de Liht. Čini se da su na "Nou Kampu" odlučili da je vreme da prestanu da traće najbolje godine Lionela Mesija, te da će uložiti sve raspoložive resurse u pravljenje ekipe po meri kapitena.

Atletiko će na leto krenuti u rekonstrukciju, okosnica ekipe koja je iznela Simeoneovu eru je tokom prethodnih nedelju dana potvrdila odlaske iz kluba, s obzirom da su pre Francuza to učinili i Dijego Godin i desni bek Huanfran, koji je danas odbio da produži ugovor sa timom.

I stena može da zaplače...
Posle ovih odlazaka i budućnost Dijega Simeonea na klupi ekipe iz Madrida postaje znatno neizvesnija.

Nije isključeno da bi promena garniture igrača mogla da uzrokuje i promenu prvog stratega, ali pretpostavlja se da će u narednim nedeljama biti doneta konačna odluka o svim fudbalskim pitanjima na "Vanda Metropolitanu".

U svakom slučaju jedna od najuspešnijih generacija u istoriji kluba će se razići bez ostvarenja glavnog cilja u vidu osvajanja Lige šampiona.

Odlazak Grizmana znači da će Madriđani na leto biti veoma aktivni na tržištu i nije isključeno da će, sigurno, veliki novac od njegove prodaje iskoristiti na neke zvučne transfere. On je u klubu proveo pet sezona, a u narednom periodu ćemo saznati u čijem dresu će francuski napadač nastaviti karijeru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC