• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda proslavila titulu, ovacije Miloju i Milijašu!

Autor mondo.rs

Marko Pantelić uručio je pehar u ruke kapitenu Nenadu Milijašu koji je dobio posebne ovacije sa tribina. Treća zvezdica na grudima igrača Crvene zvezde, posle nove osvojene šampionske titule!

 Zvezda proslavila titulu, ovacije Miloju i Milijašu! Izvor: MN PRESS

Fešta na "Marakani" ovog popodneva!

Oko pola sata pred utakmicu poslednjeg kola šampionata (37. runda) protiv Napretka - fudbaleri Crvene zvezde podigli su pehar namenjen prvaku Srbije za sezonu 2018/19.

Druga uzastopna titula šampiona osvojena je izuzetno ubedljivo, Crvena zvezda je za čitavu sezonu pretrpela jedan poraz i uz to je remizirala u još samo tri utakmice, a u slučaju današnje pobede za bod će nadmašiti učinak iz prethodnog pohoda na pehar (100 bodova).

Posebne ovacije dobili su Milan Pavkov i kapiten Nenad Milijaš koji se oprašta od fudbala, kao i trener Vladan Milojević koji će ostati u klubu i naredne sezone.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE SA PROSLAVE IZ LJUTICE BOGDANA

S obzirom na to da je FSS nedavno Crvenoj zvezdi priznao i titulu iz 1946. godine, ovo je bila i promocija novog dresa sa grbom sa tri zvezdice - zbog 30 osvojenih u istoriji.

"Za ove trenutke živimo, treniramo. Ovo samo naši navijači mogu da prirede. Ne znam reči da ovo opišem. Samo jedna reč postoji - ljubav", rekao je trener Milojević.

Hoće li ostati u Crvenoj zvezdi?

"Ne volim da se vrti oko mene, bitno je da završimo šta smo započeli. U četvrtak imamo važnu utakmicu, pa da se odmorimo. Veliki izazov je sledeća godina, ne volim da pričam o budućnosti. Danas ovo, a o svemu sledeći put".

MVP domaćeg prvenstva Marko Marin konkretno je rekao da će "biti tu" i naredne sezone.

"Najvažnije da smo osvojili titulu i drago mi je što je ovoliko navijača došlo. Vidi se koliko su navijači srećni. Želimo da u četvrtak uzmemo Kup, pa da opet pokušamo da uđemo u Ligu šampiona", kazao je bivši reprezentativac Nemačke.

Izvor: MN PRESS


Kapije stadiona "Rajko Mitić" su bile otvorene i zabeležena je odlična poseta na zatvaranju domaćeg prvenstva, dok Crvenoj zvezdi ostaje i borba za "duplu krunu" za četiri dana protiv Partizana, na istom mestu.

Mnogi su krenuli ka Beogradu iz raznih delova Srbije, čak su pojedini navijači blokirali i autoput.

Proslava titule počinje u 18 časova, a meč sa Napretkom u 19.00.

UŽIVO:

18.33 - Pehar je Milijašu uručio Pantelić ispred FSS!


18.31 - I dalje traje pesma za Milijaša!



18.29 - Ogroman za aplauz za Vladana Milojevića, a poseban za kapitena Nenada Milijaša koji je poslednji izašao na teren "Marakane". Sa dečicom je na travi, sa tribina se ori pesma "Jedan je Milijaš Nenad!".

18.25 - Medalje oko vrata igračima stavlja sportski direktor FSS Darko Kovačević.

18.23 - Ogroman aplauz za Milana Pavkova na izlasku na proslavu!


18.21 - Igrači izlaze na teren...

18.17 - Poruka za Nenada Milijaša - na meču Novaka i Nadala u Rimu!

18.05 - "Pratio sam Zvezdu koliko sam mogao, koliko mi je internet dozvolio. Sada je lestvica veoma visoko i teško je svake godine ponavljati takve uspehe, ali nadamo se da će Zvezda nastaviti da ide tom uzlaznom putanjom kao je do sada", kazao je Slaviša Stojanović za Arenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC