• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek i Tomović ponovo na "Marakani"?

Autor mondo.rs

Iako je djelovalo da su pronašli rješenje, crveno-bijeli i dalje u potrazi za štoperom.

 Milos-Degenek-i-Nenad-Tomovic-ponovo-u-Crvenoj-zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Gotovo svakodnevno pojavljuju se nova imena navodnih pojačanja Crvene zvezde, a ovaj put to su dvojica potencijalnih povratnika u klub.

Po pisanju Večernjih novosti, crveno-bijeli su zainteresovani da ponovo angažuju Miloša Degeneka i Nenada Tomovića.

Podsjeztmo, reprezentativac Australije je zimus - poslije samo šest mjeseci u Zvezdi - prešao u saudijski Al Hilal za 3.600.000 evra, dok je 31-godišnji Tomović nastupao za klub iz Ljutice Bogdana u sezonama 2007/08. i 2008/09, poslije čega je otišao u Italiju. Tamo je igrao za Đenovu, Leće, Fiorentinu i Kjevo, sa kojim je minule sezone ispao u Seriju B, što je i glavni adut crveno-belih.

Naime, bivši reprezentativac Srbije ima ugovor do juna 2021, ali bi poslije ispadanja iz najjačeg ranga "leteći magarci" možda pristali da ga puste na pozajmicu kako bi rasteretili budžet.

Izvor: MN PRESS

Pozajmici se Zvezdino rukovodstvo nada i kada je u pitanju Degenek, koji se ekspresno uklopio u tim Vladana Milojevića i imao značajnu ulogu u kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige Evrope, ali je u nedostatku očekivanih ponuda za neke druge igrače, zimus morao da bude prodat.

"Ne žurimo. Da li je opcija povratak Degeneka? Polako", tajnovit je bio Terzić u izjavi za Tanjug.

Pouzdani defanzivac je bio u Beogradu na nedavnoj proslavi 30. titule Crvene zvezde, kao i na vjenčanju Filipa Stojkovića, odakle je na društvene mreže kačio fotografije sa bivšim saigračima uz komentare koji su raspalili maštu navijača o njegovom povratku...

Prije dvojice "povratnika" pominjano je još nekoliko imena za pozicije štopera, od kojih je i dalje u igri Radovan Pankov iz niškog Radničkog, dok je sve izvjesnije da Španac Alehandro Galvezneće doći, a na čekanju je Slovenac Luka Krajnc iz Frozinonea. Pominje se i Slovak Norbert Đomber iz Peruđe...

Pored defanzivaca, crveno-bijeli planiraju da pojačaju još neke pozicije u timu, a među njima je napad. Navodno "oko je bačeno" na mladog Lazara Ranđelovića, koji je prošlu sezonu kao igrač Olimpijakosa odigrao na odličnom nivou u Radničkom iz Niša. Priželjkuju u Zvezdi da bi ga Atinjani ponovo postili na jednogodišnje "kaljenje".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC