• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka, Luka, Azar!

Autor mondo.rs

Luka Jović će imati fantastičnog asistenta pored sebe od naredne sezone u Real Madridu! Minimalna zarada Čelsija od transfera - 100 miliona evra.

Belgijanac Eden Azar se poslije osvojene Lige Evrope sa Čelsijem oprostio od londonskog kluba riječima: "Mislim da je ovo oproštaj".

Poslije sedam godina u Čelsiju, 351 odigrane utakmice, 108 golova i 91 asistencije, Eden Azar je odlučio da zagrize veći zalogaj, a taj zalogaj se zove Real Madrid.

"Skaj sports" je danas objavio saznanja da je postignut "načelan dogovor" Reala i Čelsija o transferu Azara, koji bi od naredne sezone trebalo da nosi dres "kraljevskog kluba", a Madriđani će ga platiti (minimum) 88 miliona funti (99 miliona evra).

Međutim, prema istom izvoru, to nije sve što će Čelsi dobiti za 28-godišnjeg Belgijanca, već i dodatnih 44 miliona funti  bonusa (gotovo 50 miliona evra), pa bi tako ukupan transfer trebalo da iznosi 147 miliona evra!

Ovaj bonus bi Čelsi mogao da zaradi u zavisnosti od toga koliko Azar bude igrao, koliko golova bude dao za novi klub i koliko trofeja bude osvojio ili bude doprinio njihovom osvajanju, prenose engleski mediji.

U svakom slučaju, Čelsi će dobro zaraditi na ovom igraču, koji je učestvovao u osvajanju dvije titule šampiona Engleske, FA kupu i dva trofeja u Ligi Evrope.

Azar bi trebalo da bude treće pojačanje Real Madrida poslije završene sezone, poslije defanzivca Edera Militaa iz Porta (50 miliona evra) i srpskog napadača Luke Jovića(65 miliona evra).

Stvari koje moraš da uradiš ako te pozove Real Madrid

Poslije očajne sezone, Real Madrid je krenuo u ozbiljnu rekonstrukciju tima u namjeri da vrati poljuljani ugled i pozicije ne samo u španskom, već i evropskom fudbalu.

Real sprema nove Galaktikose - trošiće više nego 2009!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC