• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Članovi biraju izgled novog Zvezdinog grba!

Autor mondo.rs

Nesvakidašnja odluka crveno-bijelih.

 Članovi FK Crvena zvezda biraju izgleda novog grba Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je prišila treću zvjezdicu iznad svog grba, koja simboliše 30 osvojenih titula u nacionalnom prvenstvu, a kakav će biti njihov konačan raspored, odlučivaće članovi kluba!

Prvobitno, crveno-bijeli su treću zvezdicu dodali iznad postojeće dvije, međutim, vlada mišljenje da bi ih trebalo poredati u liniju, pa je moguće da dođe do promjene.

"Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb. Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rješenja rasporeda zvjezdica iznad grba, a kako bismo svim zvezdašima ostavili dovoljno vremena da se učlane, a samim tim i učestvuju u akciji, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna", navodi se u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

Podsjetimo, Crvenoj zvezdi je pored osvojene druge uzastopne titule prvaka Srbije priznata i titula iz 1946. godine, pa je tako broj zvanja nacionalnog prvaka zaokružen na 30.

Učlanjenje u klub i obnovu moguće je obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu "Rajko Mitić", ali i preko zvaničnog klupskog sajta. Cijena učlanjenja za punoletna lica je 1.000 dinara, dok djeca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, a za najmlađe je članstvo besplatno.

Ova odluka kluba je svakako interesantna, jer omogućava navijačima da učestvuju u odabiru budućeg izgleda grba koji će trajati godinama. U današnjem fudbalu, ne tako česta pojava…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC