• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoroviću, kreni stopama Mladena Krstajića!

Autor mondo.rs

Goran Đorović poslije debakla "orlića" protiv Nijemaca: "Ako neko treba da plati cijenu, onda sam to ja". Saglasni smo!

 Đoroviću, kreni stopama Mladena Krstajića! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Evo, ja ću prvi da kažem: idemo na Evropsko prvenstvo da budemo prvaci", rekao je ne tako davno selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović pred odlazak na turnir u Italiju i San Marino.

Bilo je razloga za optimizam, jer je riječ o fudbalerima koji imaju potencijal, kvalitet. Šta dodadi kada je u srpskom timu i novi fudbaler Real Madrida?

Ali, igre u dva meča na Evropskom prvenstvu su bile užasne, poražavajuće. Poslije 0:2 protiv Austrije, usledila je blamaža, debakl, katastrofa protiv Nijemaca.

"Niko nije očekivao ovo, ali ima vremena za duboku analizu. U ovom momentu je teško pričati. Ja sam ovu ekipu selektirao i mislim da je to naša budućnost. Moramo da ih čuvamo. Zato molim medije da zaštite igrače, da ih poštede. Ako je neko kriv, ja sam! Ako neko treba da plati cijenu, onda sam to ja“, naglasio je Đorović poslije ubjedljivog poraza.

Đorović je konstativao ono što smo svi mogli da vidimo, da nas je Njemačka nadigrala u svim segmentima igre.

"Naišli smo na bolje rivale, moramo da priznamo, nadigrali su nas u svim segmentima igre, u trčanju, tehnici, organizovanoj igri... Vidjećemo šta nam je činiti. Još jednom ponavljam, ja sam birao tim, ja sam ih doveo ovdje i njih nemojte dirati. Oni su naša budućnost“.

Uslijedila je i legendarna rečenica mnogih u srpskom fudbalu - DA IZVUČEMO POUKE. Dokle?!

"Počeli smo dobro, ali prvi gol je bio šok za nas. Analiziraćemo šta smo uradili i probati da izvučemo pouke za dobrobit srpskog fudbala. Nije im lako, dali su sve što su mogli. U to nemojte sumnjati. Lako je pričati poslije završene utakmice šta bi bilo - kad bi bilo. Lako je biti general poslije bitke. Analiza će biti napravljena za budućnost i tad ćemo vidjeti šta i kako“, naglasio je Đorović.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trener

Mozes ti analizirati koliko hoces odbrana ti je haos...taktika jos gora..imjesto ofanzivno da krenete ti tsktiziras..upropastio si sve..naucite vi kvazi treneri da Srbija mora ds igrs napadacki fudbal sa dva spica.da stedina budd spoj odbrane i napada i da ihraci igraju na svojim prirodnim mjeztima i da se nikog ne boje da od prve minute krenu da dadnuju gol. Sa trce i prste onog ko ima loptu a ne da se ceka sta ce uraditi sam..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC