• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci najavljuju trampu – Brazilac za Brazilca!

Autor mondo.rs

Reprezentativci Brazila mogli bi da razmijene dresove u transferu koji bi obilježio ljeto. Barsa doplaćuje 100 miliona...

Barselona je "zagrizla" da vrati Nejmara u svoje redove.

Prema pisanjima katalonskog "Sporta", prvak Španije je odlučan da ponovo priključi jednog od najboljih napadača današnjice svom timu, a kako bi plan sproveli u djelo odlučili su da u posao uključe i njegovog saigrača iz reprezentacije.

Naime, nezadovoljni partijama koje je Filipe Kutinjo pružio tokom svog boravka u klubu u prethodnih godinu i po dana, čelnici "blaugrane" su spremni da se odreknu njegovih usluga zarad povratka fudbalera sa kojim su uspješno sarađivali od 2013. pa sve do prije dvije sezone.


Barselona je takođe spremna da uz nekadašnjeg fudbalera Liverpula pošalje i doplatu u visini od 100 miliona evra, te nije isključeno da će Pari Sen Žermen prihvatiti ovakvu ponudu.

U prvom mandatu Brazilc uspjeli su da osvoje jednu Ligu šampiona, a čini se da se čitav proces ponovo pokreće kako bi klub što bolje iskoristio Lionela Mesija i iskoristio maksimum potencijala koji imaju na raspolaganju. Sam Argentinac se zajedno sa Luisom Suarezom otvoreno zalaže za povratak fudbalera francuskog prvaka, budući da su njih trojica odlično sarađivali dok su igrali zajedno.


Nejmar je takođe istakao nedavno da nema želju da se vraća u PSŽ, nezadovoljan je uslovima u prvenstvu, smatra da kvalitet nije na potrebnom nivou, a i njegov odnos sa saigračima nije sjajan.

S obzirom da je Real Madrid napravio revoluciju bez njega, Barsa je jedina opcija, a izgleda kao i da fudbaler najviše želi da se vrati upravo na "Kamp Nou".

Problem ozvaničenja njegovog povratka leži u velikoj plati, on bi morao da se odrekne dijela primanja, ali taj problem će vjerovatno uskoro biti riješen imajući u vidu odnose između igrača i trenutnog kluba.

Kutinjo bi tako otišao u Francusku, nije se uklopio u igru katalonskog giganta, a po njegovom odlasku "procvjetao" je i Klopov Liverpul. Englezi čekaju rasplet ove sage, ukoliko bi u nekom slučaju PSŽ poželio Usmana Dembelea prije nego Brazilca, postoje šanse da on takođe načini povratak u svoj bivši klub.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC