• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nik Kirjos posle skandala: Novak MENE da savetuje?

Autor mondo.rs

"Čekaj, brate, hoćeš da kažeš da nisi video Novakovo ponašanje prema sakupljačima loptica i kako napucava loptice u publiku?", obratio se Australijanac reporteru sa Kvinsa, koji je zatražio komentar Đokovićeve izjave.

Od kada je Novak Đoković u razgovoru sa novinarima u Beogradu, na pitanje o očigledom antagonizmu koji prema njemu oseća Nik Kirjos, odgovorio da ne razume zbog čega je tako, ali da mu to ne kvari san, australijski teniser iskoristio je pažnju engleske javnosti da uzvrati sa još dva arogantna komentara.

Pre i posle skandala koji je napravio u Londonu, kada je otišao možda i najdalje u kratkoj, ali burnoj karijeri profesionalnog tenisera, Australijanac grčkog porekla prvo se napravio da uopšte ne zna ko je Đoković, a onda - upitan za izjavu svetskog "Broja 1" da mu je nudio i pomoć na početku karijere - reagovao serijom kontra-pitanja reporteru sa Kvinsa.

"A, NOVAK KADA NAPUCAVA LOPTICE U PUBLIKU?"

"Zašto da mi pomaže? Šta bi mi uopšte rekao?", pitao je 24-godišnji teniser, koji je pre mesec dana udaljen sa Mastersa u Rimu zbog još jedne serije uvreda upućenih sudijama, ali i demonstrativnog ubacivanja stolice u teren.

Ove nedelje otišao je korak dalje - linijskog sudiju je optužio da namešta ishod meča, glavnom se rugao zbog šešira, a pauze između gemova u meču sa Robertom Karvaljesom Baenom koristio je kako bi preko ograde posmatrao meč na susednom terenu.

"ZAŠTO BIH IŠAO KOD NOVAKA PO SAVET, ŠTA DA MI KAŽE?"


U seriji neprijatnih situacija za aktere meča 2. kola, ali i publiku, Kirjos je igrao egzibicioni tenis i ipak uspeo da pobedi kvalifikanta iz Španije u nadoknadi susreta započetog dan ranije (7:6, 6:3), ali je kasnije u četvrtak doživeo poraz od mladog kanadskog tenisera, Felisa Ože-Alijasima (7:6, 6:7, 5:7).

Kirjos neće biti među nosiocima na žrebu za predstojeći Vimbldon, a odjavljujući sa se Kvinsa iskoristio je novo pitanje za komentar Đokovićeve izjave da naglasi kako ne vidi šta bi osvajač 15 gren slem trofeja mogao da ga posavetuje.

"Šta će da mi kaže? Šta mislite da bi imao da mi kaže da bih pomislio da odem kod njega po savet? Ja vas ljudi opšte ne razumem. Čekaj, brate, hoćeš da kažeš da nisi video Novakovo ponašanje prema sakupljačima loptica i kako napucava loptice u publiku? Nisi to video?", nastavio je Kirjos prema novinaru koji je postavio pitanje.

VIDEO: SVIMA JE BILO NEPRIJATNO DA SLUŠAJU KIRJOSA


"Kako to da nikad ne ispadne isto kada ja to uradim? Zašto je tako? Jeste? Zaista?", ponavljao je, gde bi se mnogi zapitali ima li ovo i kakve veze sa netrpeljivošću koje sam Kirjos oseća prema srpskom teniseru.

"U redu. Kada budete bili iskreni, a znam da nećete biti, možete da dođete kod mene da nastavimo ovaj razgovo", rekao je i završio diskusiju.

Do neke nove prilike...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trener

Hahaha koji siti kompleksas..los teniser dobar klovn

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC