• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dug Zvezde: Terzić kaže 14 miliona, ali NIJE

Autor mondo.rs

Prije samo nekoliko dana generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao da je dug oko 14 miliona evra. Ali, na sajtu Agencije za privredne registre objavljen drugačiji podatak.

 Dug-Zvezde-34-miliona-evra Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Prema tom finansijskom izvještaju, dug FK Crvena zvezda, zaključno sa 31. decembrom 2018. godine bio je 34,3 miliona evra.

Tačnije, navedeno je da je ukupan dug 45,5 miliona evra, ali je dodato da je tu i neraspoređeni dobitak od 11,1 milion evra, pa kad se to odbije od duga, dobije se suma od 34,3 miliona evra, prenio je portal Telegraf.rs

Revizor Milovan Popović, koji je potpisao finansijski izveštaj stavio je i upozorenje klubu, izražavajući zabrinutost da će klub moći da posluje kao do sada.

Ovakvo stanje, gdje klub posluje sa velikim nedostatkom trajnog kapitala i obrtnih sredstava, kao i to što su kratkoročne obaveze kluba veće od obrtne imovine, navodi Popović, izaziva sumnju u sposobnost kluba da nastavi sa poslovanjem po načelu stalnosti poslovanja pravnog lica.

Zahvaljujući ulasku u grupnu fazu Lige šampiona prihodi Zvezde su bili veliki, mnogo veći nego prethodnih sezona. U klub je "ušlo" oko 60 miliona evra, a rashodi su bili oko 51 milion evra, prema Finansijskom izveštaju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC