• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković o tzv. Kosovu: Vrijeme će pokazati

Autor mondo.rs

Novi selektor Srbije još jednom se osvrnuo na rastanak sa reprezentacijom Crne Gore i odluku da ne vodi utakmicu protiv takozvanog Kosova.

 Tumbaković o tzv. Kosovu: Vrijeme će pokazati Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nije htio da napusti klupu crnogorske reprezentacije, ali i nije htio da vodi ekipu u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo protiv selekcije takozvanog Kosova.

Ostao je dosljedan ovoj drugoj odluci Ljubiša Tumbaković, a to ga je koštalo posla, pošto mu je predsjednik FS Crne Gore, Dejan Savićević, uručio otkaz.

Brzo je, međutim, uslijedio poziv iz Srbije, pa je dogovoreno da iskusni strateg nasledi Mladena Krstajića. Tokom promocije u novog selektora "orlova", Tumbaković se osvrnuo na nedavna dešavanja u Podgorici.


"Kosovo je odavno ispričana priča. To što se dešavalo nije sportsko, već realno u našem životu. Nisam siguran da li je to bila ispravna odluka, ali je bila jedina logična u tom trenutku, a vrijeme će pokazati da li sam bio u pravu", rekao je okupljenim novinarima.


Tumbaković je priznao da mu je rastanak teško pao, kao i da se sa Dejanom Savićevićem nije rastao na dobar način.

"Lijepe tri i po godine proveo sam u Crnoj Gori, a otišao sam gorkog ukusa. Teže se pričalo, mnogo toga je uticalo da bude tako, ne samo sport... Žao mi je što se tako desilo, uticali su spoljni faktori i moralo je tako da se reaguje", naveo je.

Na pitanje kako će reagovati ako se u budućnosti desi duel Srbije i tzv. Kosova, što je moguće na Evropskom prvenstvu, Tumbaković je ocijenio da takva odluka mora da se rješava na državnom nivou.

"Nisam siguran da li postoji mogućnost za taj meč. Riješiće se na višoj instanci i ja ću biti dio tog razmišljanja", objasnio je.

crnogorski navijači
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC