• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter čeka Lukakua i čekaće... a, Ikardi je na prodaju

Autor mondo.rs

Centarfor Mančester junajteda i dalje je najveća želja "nerazura" u ovom prelaznom roku.

Direktor Intera Đuzepe Marota potvrdio je da taj klub želi da dovede Romelua Lukakua, ali da neće požurivati njegov transfer iz Mančester junajteda.

Novi trener Intera Antonio Konte htio je Belgijanca u svom timu još 2017, kao menadžer Čelsija, ali je on izabrao "crvene đavole", za koje je odigrao 96 utakmica i dao 42 gola.

"Prelazni rok je proces. Radimo vrijedno, kako bismo napravili najbolju ekipu za novu sezonu. Imamo jasne ideje, ali ne možemo da žurimo jer nas to može dovesti do grešaka. Moramo da budemo strpljivi", rekao je Marota.

Lukaku je nedavno izrazio želju da napusti "Old Traford", ali je danas otputovao sa ekipom na turneju po Australiji, Singapuru i Kini.

Marota je dodao da će iz Milana ovog ljeta otići Mauro Ikardi i Rađa Naingolan.

"Oni su sjajni i talentovani igrači, ali to nije dovoljno. Uz jasno poštovanje, kažem da nisu dio našeg projekta. Ikardi je na tržištu, ali dok je u Interu, poštovaćemo ugovorne obaveze".

Ako ne uspiju da angažuju Lukakua, u Interu će se okrenuti napadaču Rome Edinu Džeki, koji je u posljednje četiri sezone postigao 62 pogotka u Seriji A.

"Potrebno je strpljenje, jer ovo je kao šah. Lukaku jeste naš cilj, ali obje strane pokušavaju da postignu pravi dogovor za sebe. To što fudbaler želi transfer, ne znači ništa", naveo je Marota.

Prije nego što je preuzeo Čelsi, Konte je osvojio tri uzastopne šampionske titule sa Juventusom i odveo reprezentaciju Italije do četvrtfinala Evropskog prvenstva 2016.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC