• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha napušta Bolonju, mora na liječenje!

Autor mondo.rs

"Korijere delo sport" objavio je da će srpski trener možda morati da napusti klupu Bolonje kako bi ušao u borbu sa ozbiljnom bolešću.

Šokantna vijest stiže iz Italije!

Siniša Mihajlović (50) je ozbiljno bolestan i možda će morati da se povuče sa klupe Bolonje kako bi se u potrebnoj mjeri posvetio liječenju!

"Korijere delo sport" ne navodi kakva je bolest u pitanju, ali piše da je Mihajlović poslije nedavno obavljenih testiranja dobio instrukcije ljekara da "započne agresivan tretman".

Takva konstrukcija navodi na zaključak da se radi o jednoj od najopakijih dijagnoza, ali sačekajmo da se srpski stručnjak tokom dana sam oglasi saopštenjem ili održi konferenciju za novinare.

Miha je polovinom prošle sezone preuzeo ekipu Bolonje kada se nalazila u zoni ispadanja iz Serije A i uspio da je dovede čak do 10. mjesta.

Potom je drugi put u karijeri pominjan kao potencijalni trener Juventusa, ali je na kraju produžio ugovor sa crveno-plavima do juna 2022.

Ipak, ako se jutrošnja vijest pokaže tačnom, a nadamo se, molimo, držimo palčeve... da neće biti tako, najvjerovatnije će doći do rastanka sa Bolonjom i privremenog povlačenja Siniše Mihajlovića iz fudbala.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine, kao i bivši selektor Srbije, živi u Italiji otkako je 1992. sa "Marakane" otišao u Romu.

Igrao je još za Sampdoriju, Lacio i Inter, a trenirao Inter (asistent Roberta Manćinija), Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i Torino.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC